OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Dari dulu aku punya impian, kalau punya anak cewek pengen kembaran outfit sama dia. Eh sekarang kesampean, kita berdua kembaran pakai @uniqloindonesia koleksi Scandinavian Pattern Collection. Outfit diari UNIQLO bahannya selalu nyaman! Dia bilang, "Mama, I'm gonna wear this shirt all day long," gemesss!!! Photo by Papa @samseite 🤗. #UT2019 #uniqloindonesia #uniqlolifewear #clozetteid #ootd
post
2 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

When in Harajuku 🍭 #clozetteid
Strolling around with my new shoes from: @cdestore...
Summer breeze is gently blowing through the sunny ...
The landscape in Kyoto is surreal 🍃 #clozetteid
Fall in love with taking care of yourself .. mind ...
Free-day
Bagus ya fotonya. Kalo di fotoiin photogr...
HAPPY BIRTHDAY ALTHEA 🥳
#AltheaTurns4 this year...
Thu, July 18th, 2019--- 👓🕶👔👗👜🧥...
have you heard about @lacoco.id before ? local bra...
LATEPOST: I hate waiting for nothing, guyz. Be on...

MORE BEAUTY POSTS

Aku mau share pengalamanku pakai Rose Quartz Beaut...
#auzolareview
Ngga sengaja ngeliat Lash Applicato...
GIVING AWAY 2 ROSE QUARTZ BEAUTY ROLLER FROM @kayc...
You might disagree with me, but i believe when lov...
Holaaa 💕
Kira kira ada yang tau gak sih aku mau...
Hii everyone! Yuk kenalan sama Juicy Gel dari @cel...
Udah lama juga enggak post disini ternyata hmmm ...
Buah yg identik sama warna ungu selain anggur apa ...
Nah kalo yg ini cabe-cabean Ubud gaes.. 🤷🏻...
Sore Guys, setelah absen beberapa dari IG karna la...

Advertisement