OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Waktu itu dibela belain jauh jauh ke PIK cuma karena mau cobain makan disini, eh taunya seminggu kemudian @thegarden_id buka cabang barunya di PIM yang lebih deket rumah 😅 Kan tau gitu nunggu seminggu lagi aja biar ga usah jauh2 hehe 😛⁣⁣Tapi overall puas sih makan disini. Interior nya bagus bangettt ngett ngett dan full of colorful details, feels just like in a garden. Hubby even said this is his favourite decor of all the restaurants we’ve tried so far. Makanan juga enak endeus semua. Ini review buat The Garden yang lokasi PIK ya. Masuknya antri dan waiting list (dan kalau busy hour dibatasin jam makannya), but once you came in it’s worth all the hassle 😘🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣ #thegardenid #restaurantreview #jakartaeats #interiorwarrior #decorvibes #designrestaurants #gglocalgems #clozetteid
post
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Penerbangan pertama anak memang membuat banyak ora...
Siapaaa yang suka banget pie susu? Aku suka banget...
"I guess what really forms you as a person is what...
Giliran pake baju proper ga ketemu siapa-siapa, gi...
One God, One Nation. Satu Tuhan, Satu Indonesia.
1...
Assalamualaikum🖤
Ini ibuk dan kacamata bolongny...
Foto bulan lalu~
.
.
#clozetteid #훈녀 #훈남 #...
I didn't quite get the hype, but i cannot FOMO. So...
It's Sunday, don't forget to flash your widest smi...
Sometimes, when you pause you will realize what is...

MORE BEAUTY POSTS

Yuk beli parfum kesukaan kamu di C&F store. Pst......
My very first (gold) run medal 😆😆🙈🙈
.
...
'Life is like a camera. Focus on what's important....
I hate how my hair looks in this pic but whatever....
A little throwback of my @femaledailynetwork jaka...
The Best Face Masks to Cure Every Summer Skin Issu...
Anggep aja sekarang masih Agustusan Vibes ya! Haha...
Bukan dengan sengaja foto ini buat di-post hari Sa...
The 12 Best Eye Creams For Addressing Under-Eye Li...
Attending the 5th anniverdary of @jimshoneyoffc an...

Advertisement