OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
post
5 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VICISIENNA POSTS

Uda siapin baju natal blom gengs? Checkout @monomo...
Trying to be kinder than i feel 😷
.
.
#Ootd #oo...
Yesterday’s at @surin.id 1st anniv and launching...
Its a new monday! Lets start this week awesomely ...
Good morning, lets make today beautiful like this ...
Saturday turn your magic on ✨ set outfit @atsthe...
Ini ol shop terekomen buat beli baju @tutuloph aku...
Can’t stare on monday 😶 .
Jacket @berrybenka ...
Strooling around looking for inspiration, have no ...
But you put on quite a showYou really had me goin'...

MORE FASHION POSTS

A major Prada exhibition is coming and we're alrea...
.
Waiting for you ~
Yeay They're finally here !
Pl...
Financial Goals Tian apa?⁣

Ingin umroh sekel...
Ultima II Going Going Gone !
-
Penasaran kan ini a...
Masih ingat dengan banner makeup class @moonshot_i...
Nyam-nyam-nyam~
Sekarang gak pusing lagi kalau nga...
Soon bye tsm, mau lanjut S2 di hogwards dulu. Hehe...
Give yourself the same care & attention that you g...

MORE BEAUTY POSTS

Malam minggu dirumah aja? Ga kemana-mana? Baguss, ...
Mengangkat kutek gel tak harus di salon, kok. Kamu...
I never imagined I would be the first person to ge...
Finally cobain produk-produk dari @ultimaii_id dar...
Dapet banyak ilmu yang sebelumnya ngga terpikirkan...
Seneng banget hari ini aku bisa belajar korean mak...
Tak terasa hampir 30th Elizaberth Arden hadir untu...
#auzolareview Still my favorite foundation after a...
Etude House Personal Color Multi Palette lagi jadi...
Malem mingguan nih, udah janjian sama doi?
Jangan ...

Advertisement