OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
[MAKEOVER POWERSTAY LIQUID FOUNDATION].Trying out my luck by giving it one more shot. As I have mentioned before, i love the texture but it somehow settles on my dry patches. The old formula (shade N10) didnt work and blend smoothly on my dry skin.Buttttt, kemarin dapet (possibly) newer formula kok keliatan lebih baik di kulit. I really wanted this foundation to cooperate well with my skin as it has a nice liquid-y texture that fits my skin type. Cuma bagian hidung aja yang gak bisa smooth bener. Tapi di area lain masih bisa nge-blend dengan baik. Prolly karena pakai primer dari make over juga ya.Finish nya velvety (swipe left) jadi ga overly glowing tapi juga ga matte banget. Harusnya masih bisa untuk kulit dry skin.Primer nya ini aku suka, baik yang varian hijau juga enak di [email protected]@makeover.surabaya... #fakeupfix #makeupforbarbies2 #foundation #makeoverdemimatte #makeover #bretmanvanity #beautygram  #foundation #undiscovered_muas #morphebabe #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupobsession #fiercesociety #bunnyneedsmakeup #hypnaughtymakeup #makeupinspiration #clozetteid #beautybay
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

My current anti aging skin care set: @clinelleid #...
Dari kecil aku suka main crayon bahkan sampai seka...
Next makeup look is #Pantone 2014 #RadiantOrchid ...
‼️ GIVEAWAY SPECIAL! HARI ALIS FANBO 2020 🎊...
Udah pada tau belum kalau Senka Perfect Whip punya...
Sneak Peek @lorealindonesia Rouge Signature Lipsti...
Impress banget sama @votre_peau Packagingnya super...
"Never show your weaknesess to the world, because ...
𝐆-𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧𝐞 𝐁𝐫𝐢𝐠𝐡...
@getthelookid Rouge Signature Parisian Sunset swat...

MORE FASHION POSTS

Giri Hills Coffee House masih jadi tempat nongkron...
You are my treasure~
You you you you are~

#treasu...
Hasil jauh-jauh ke Pondok Indah hari ini. Jadi buk...
Giri Hills Coffee House masih jadi tempat nongkron...
Era digital seperti saat sekarang ini sepertinya k...
#japobsMOTD: makeup kondangan kemaren 🌸 Swipe t...
"When I say, I am feeling red.."
.
.
.
#ootd
#ootd...
😍 Hari Alis Fanbo 2020 😁
Halo cantik, ikutan...
Cantella Asiatica, salah satu kandungan dalam skin...
Masker menjadi barang langka dan mahal yang paling...

MORE BEAUTY POSTS

Another Frudia product loved by Clozetter: Frudia ...
Produk @a.stop2man yang aku gunakan saat ini yang ...
Urusan memakai parfum buat saya seringnya on off. ...
Dreaming of summer. The smell of the salt water an...
Yeayyy another video di youtube aku guysss (link a...
Palette ini, sudah hitpan 💃💃💃⠀⠀Sesene...
Maap rambut nya berantakan haha pake hairclip buat...
Hi moms, ⁣⁣⁣⁣⁣⁣Sudah pada tau belum ni...

Advertisement