OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Currently on a summer #roadtrip with @_krisna_ for an impromptu mini holiday weekend! Minggu ini pacaran nya jauhan dikit pake road trip (yang ternyata macet dan padat hehe) 😜Gapapa lah, enjoy aja, namanya juga jalan jalan 🥰 👒👗⁣







.⁣
#summer2019 #summercolors #clozetteid #summerday #summerishere #exploremore #goplayoutside #stayandwander
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE 2THOUSANDTHINGS POSTS

{𝚙𝚎𝚛𝚏𝚞𝚖𝚎 𝚛𝚎𝚟𝚒𝚎...
Back to posting stock pictures ... 😴⠀⠀ ⠀...
This year’s Raya outfit, complete with mask 😷...
Yesterday’s “light” makeup spread buat ke in...
𝚀𝚞𝚊𝚛𝚊𝚗𝚝𝚒𝚗𝚎 𝙳𝚊...
𝙲𝚘𝚞𝚗𝚝𝚒𝚗𝚐 𝚝𝚘 𝙸𝚎...
Salah satu keuntungan punya stok foto di hp adalah...
💁🏻‍♀️ Hari ini mau buka pake teh apa? ...
Sesuai request di story yang pada minat sama revie...
“It’s Saturday again. I’m ready for weekend...

MORE FASHION POSTS

Dari SMK udah genit suka pakai softlens biru pula....
[SNEAK PEEK]
-
Be the reason someone feels :
Welco...
MENU KEPEPET KEABISAN LAUK PART II

Pakcholuram: P...
But with you I feel something real
Tryin to rock this transparent bag that i got from...
Tahun lalu udah ke Penang, Hong Kong, SG, Malang, ...
Siapapun yg melangkah pergi, langit akan selalu bi...
Tokyo, 1996.
.
90's Kiddos, raise your hand!
I've...
Tokyo, 1996.
.
90's Kiddos, raise your hand!
I've...
and you gonna be happy • turn this all around ...

MORE BEAUTY POSTS

Kangen denger suara: "Ladies and Gentlemen, welcom...
Gaes kalian sadar gak kalau merawat diri itu berpe...
Sunset inspired eyeshadow ☀️🌅⁣


...
2 days ago I shared to you in my instagram story r...
Namaste dosti.
.
Yuk, yang suka skincare Korea mer...
#BigLipstickEnergy: Why Right Now Is the Best Time...
[ TANPA TAHAN PERUT, NO EDIT APPLIKASI ] .
Jujur j...
I'm a Barbie girl, in a Barbie world... Life in pl...
This ‘Angel’ Will Save Your Skin From Acne!

Advertisement