OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ehh udah hari Jumat. Ini ceritanya lagi mau cari laksa di Somerset, terus mau makan Popiah di Old Long House sama Obanyaki. Kalau kalian sebelum traveling buat list juga ngga sih mau makan apa dimana? atau tipe yang senemunya aja and found surprise along the way gitu? .
.
.
#traveldiaryekannisa #ceritaperjalananicha #singaporeguidebook #sgb_family #traveldiary #travelandlife #travelandstyle #passionpassport #tlpicks #tlasia #bloggerlife #sonya6000 #sonyalphaid #clozetteid
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE BUDIARTIANNISA POSTS

Getting used to Mask On and staying out of the cro...
Dear You⁣
Be bold enough to listen to your heart...
So while everyone too busy trying to be in Vogue. ...
Stay at home but on my holiday mood 💛 Lets put ...
Whats In My Bag 💁🏻‍♀️ New Normal Editi...
Bare Face✅⁣Journaling ✅⁣Body Scrub ✅⁣B...
And suddenly it’s Summer💛💛💛⁣
.⁣
....
Something Worth to splurge💕⁣
.⁣
.⁣
Jawaba...
Suatu hari di kala pandemik sadar masker kain ini ...

MORE FASHION POSTS

Gemar mengoleksi aneka perhiasan unik ala Pinteres...
A, B, C, it’s finally weekend again ! Have a gre...
Happy Weekend dari aku yang lagi halu jalan-jalan....
Another simple outfit idea for a quick grocery run...
My ultimate body care routine for sensitive and ec...
Review ~ Glossy Moisture Pad 🦋

Kalian tau kan ...
Weekend’s stroll around with my new comfy line g...
Setelah jerawatan parah banget beberapa tahun lalu...
My outfit journey has been change all over and ove...
Hallo friends, aku punya gambar gembira nih untuk ...

MORE BEAUTY POSTS

✨ʙᴇʟʟᴠᴀᴅᴀ ɪɴꜰɪɴɪᴛʏ ᴄᴏ...
Review @caltrylla Lip Lights 💄

.

First, aku s...
Siapa yang suka make up?! nah kali ini aku pakai R...
Racun alert!!! ❣️❣️
.
.
.
Karena keseringa...
Happy Weekend guys !! ✨
.
.
.
Sering ngerasa min...

Kalau bicara tentang skincare ,
Pasti relatif ...
Mata panda !?? 🐼🐼🐼.
Go away !! ❣️
.
....
Niat nya mau jalan-jalan nyari udara segar ,
Eh au...
❤️
@beautefemmecommunity presents : " Skincare...

Advertisement