OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I believe that experience is the best teacher in our life. Whatever the season is, keep yourself think positively and don’t forget to be grateful. 🌟⁣⁣Anyway, I often get question about my eyelash extensions. I trust my eyelash to @jgracebeauty because the result is very gorgeous (dan yang paling penting awet! Aku pakai yang volume-sexy-11-13 biasanya dua bulan baru retouch 😜)⁣⁣ #clozetteid #ivgbeauty #selflove #selfquotes #makeupoftheday #naturalmakeup #eyelashextensionjakarta
post
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Hi Babes! 🦄 Aku baru dapet 2 mist baru dari @im...
One more picture of #auzolamakeupcharacter as Kyli...
Waktu tau @somebymi korea contact aku lewat email ...
Sore gaisss..
Kali ini aku mau review IndoWoman Li...
1. After - before . 2. After- befofe. 3. After bef...
Happiness is something that you create inside your...
One of my favortie place in Korea : JEJU!
I was hi...
Softly glowing with LA Girl Strobelite Strobing Po...
Meet Bellaoggi, a makeup brand from Italia. Availa...
@loccitane Premium Advent Calendar available at @l...

MORE FASHION POSTS

Jogja punya cerita 💛
.
.
.
📸 by @eka_vaganza...
Paling enak kalo lagi makan es krim ngebayanginnya...
Strolling around Perdana Botanical Garden and foun...
TRRRRIPLEEEE KILL ✨
This red makeup removing ste...
A smile is the best makeup a girl could wear-maril...
41kg vs 48kg vs 50kg 😂
.
Dulu triplek depan bel...
Memang benar, saya nggak pernah menghambur-hamburk...
Good place good conversation ☕️
______________...
Good place good conversation ☕️
______________...
Hai, intip ulasan aku tentang gimana pengalaman ma...

MORE BEAUTY POSTS

Well, to cool your face after passing through the ...
Here’s Exactly How to Use Retinol Without Killin...
Awal2nya gak pede pake make up soalnya ngerasa abi...
Pemilik kulit sensitif pasti suka dengan skincare ...
5 Faktor Yang Mendukung Kesuksesanmu
@pixycosmetics Make It Glow Decorative Series yang...
Lip tint dan aku adalah 2 kata yang ga terpisahkan...
Teman-teman, saya mau nanya, kalau kalian cuma bol...
What’s yours will find you ! 💫 earrings by @t...
buat kalian yang lagi cari setting spray bagus dan...

Advertisement