OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
One brand makeup[BANILA.CO]🏖Simple Summer holiday look!Hello my 🦄🦄🦄I made this video in Sudeot Tjetita!Volume up for listening the live music🔉I am preparing One brand makeup "Emina, 3CE" 🦄✌️-Product info.🌟Cc it radiance sun base 30ml🌟True Trick brow auto pencil Brownie color🌟B.by lip draw melting serum stick,MY RED🌟B.by lip draw melting serum stick, HOLLYWOOD NUDE🌟B.by Banila Eyecrush spangle pigmented, PINK-바닐라코로 썸머 메이크업을 함 해보았습니당잘어울리나용?
post
2 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Dibuang sayang..





#selfie #snap...
Have you had boba today? 😁😁😁. #moominpopb...
*insert Kirby gif here* 🌸🔪 For this simple #...
Who's excited for special promo that beauty store ...
#REVIEWBYELSALIORA
𝐒𝐈𝐆𝐌𝐀 𝐁𝐄...
Life isn't about finding yourself. Life is about c...
Karena satu lipstick ga akan pernah cukup, betul?...
Should I say Sayonara after I used this shower cre...
CUSHION MAKE OVER!--Telat ngga sih review ini?😅...
Ini pose tangan andalan klo di foto jaman smp sma ...

MORE FASHION POSTS

Going earthy today with @cottontree.id 🌱 Good n...
Duduk manis ngopi sambil makan roti ditemani lapto...
Similar but not the same👭
.
.
.
.
.
#clozetteid...
If you have crazy friends you have everything ♥...
Lumayann ademm kena semriwingnyaaa 💨💨💨
.
...
#MiniReviewbyTami
.
Bahas masker lagi? Ayuk!! Kali...
The coolest yet happiest wedding i’ve ever atten...
Dibutuhkan.

Orang-orang yang membuat kita tertawa...
Gak ada ekspektasi lebih terkait produk ini, trus ...

MORE BEAUTY POSTS

Sedang mencari soothing gel yang bisa berfungsi ga...
Pengen punya rambut berkilau, ga rontok, dan bebas...
𝗟𝗨𝗖𝗬𝗦𝑳𝒆𝒕 𝒖𝒔 𝒄𝒉...
Halloo, ada yang ingat story aku bulan lalu?Mau up...
Hayooo siapa yang masih belum rajin bersihin wajaa...
Yang lagi cari baju yg kece dan bisa custom made l...
Mood today : APALOAPALO!

It has improved tremendo...
Lagi gemes sama yang baru nih! Eh makeup baru maks...
INDONESIAKU 🇮🇩 ❤
Dirgahayu Indonesia! *maa...

Advertisement