OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Melatonin x Vitamin C serum,Is that possible? 😌-Pasti kalian males repot kan.Aplg kalo harus pake serum whitening sendiri dan pake serum untuk anti aging sendiri. Uda rempong kalo pas traveling, kita pun juga makin males kan pakainya. Skin care yg cuma 1x step aja kdg lupa kan yeu 🙈-Nah @a.stop2man skrg keluarin 3ACT VC Melatonin serum yg cocok bgt buat kalian yg sdg cari whitening serum dgn efek anti wrinkle/aging dan bisa meregenerasi kulit kita sacara otomatis 🙈-What’s good?Brightening our skinPrevent aging signPrevent any fine linesRegenerating our skin cellsEasy to absorbing to our skinNot sticky at allSuitable for all skin typeSensitive skin approved 💯-How to use?Use this serum twice a day, after facial cleansing.-Where’s to buy?Ofc ! On my @charis_celeb shop !http://hicharis.net/tephieteph/fFbI offering you special price ♥️-Overall,I love this serum so much.Comes with awesome formula and super elegant packaging. I RATE IT 5/5 — I recommend this serum so much 🍃 Tutorial and review will be up on my Youtube soon !... #clozetteid #astop #astopcosmetics #3actvcmelatoninserum #vitamincserum #melatoninserum #vitaminc #melatonin #charis #charisceleb #hicharis #hicharis_official #serums #dailyserum #skincareroutine #influencersurabaya #influencerjakarta
post
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Yayyy! Ada postingan baru di bekikaroom loh. Revie...
High End Skin Care - @esteelauderid
Kacau parah ka...
.
Setelah sekian lama tidak menulis review, hari ...
Happy Sunday guys, hope you're having a good weeke...
Salah satu cleansing oil favorit dan ini bener ga ...
Salah satu cleansing oil favorit dan ini bener ga ...
Kali ini aku lagi suka pake 2 produk skincare dari...
Psstt.... ini dia rangkaian skincare yg lagi rutin...
[GIVEAWAY WEEK 18]
.
.
Hey guys, udh lama aku ga o...
🚨VALENTINE GIVEAWAY ALERT - WORTH 2.25JUTA🚨
...

MORE FASHION POSTS

..
Happy Val Day everyone 💛

#clozetteid
It's only take a little me time, while dadda holds...
2 produk terbaru yang aku pakai 2 minggu belakanga...
2 styles of how I wear this Bally Scrunch Dress fr...
Kewajiban kalau ke @ikea_id, foto di lorong layana...
.
Hoping for more good days
If you believe me
Hopi...
Karena kulitku sensitif jarang banget bisa nemuin ...
Oh... Bring back my weekend, please... 🥺🥺
.
...
“No matter how good you are, someone is always g...
Captured some of the best moment in my life 💞
-...

MORE BEAUTY POSTS

ʜᴇʟʟᴏ Fᴇʙʀᴜᴀʀʏ!🌞👋🏻⁣⁣...
Kat Von D Sold Her Brand Because She Feels She Doe...
Woohoo, aku lagi suka sukanya nih bersihin muka pa...
𝗔𝘀𝗮𝗹 𝘄𝗮𝗷𝗮𝗵 𝗸𝗮𝗹...
Clozetter @flovivi in turqoise mood for her eye ma...
Diusiaku yg gak muda lagi tentunya kecantikan bagi...
Pose yang agak memaksa.

Happy sunday all ❤
.
.
...

Advertisement