OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
❗ REVIEW DI BAHASA INDONESIA ADA DI BLOG YA ❗ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ Elizavecca Aqua Deep Power Ringer Mask is the most favorite item out of 5 products I got from @elizavecca_---💦Has a nice scent and it's soft, not overpowering💦Essence texture is watery-gel and not sticky💦The material of sheet mask is super thin and semi-transparent, as you can see on the last slide you still can see my PIH on my cheeks💦The size of sheet mask is fit my face and adhere so well❌The sheet is super thick and it comes without another layer on each side, must be careful not to tear when unwrapping this sheet mask -📝 RATING= 4.5/5-The result I see from using this mask is my skin feels smoother, hydrated, elastic and my face looks slightly brighter. I'm so satisfied with the instant results of this mask on my skin, but please note the effects of sheet mask usually not last long 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️*Gifted by @elizavecca_ for review purpose*This product is not using pig 🐷, it's only the icon of brand #clozetteid
post
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Yuk, merawat diri dan bumi ini dengan memakai prod...
What's your favorite cushion?⁣ So, I was looking...
Nurish Organic ❤️ So happy i got a chance to t...
Aku di kirimin @nurishorganiq_id
yg " Brightening ...
Here we go !
@nurishorganiq_id @nurishorganiq brig...
[GIVEAWAY WEEK 15] .
.
Hai gengs, sorry ya dah lam...
7 hari saja, muka jadi lebih cerah, Thanks @erha.d...
Hey babes! So lately I’ve been using @hanadaoffi...
Sesuai janjiku di postingan sebelumnya, kali ini a...
Berfungsi sebagai anti-aging dan anti-inflamasi, C...

MORE FASHION POSTS

Fulfill your day with enthusiasm, hope, and be an ...
At @sociolla at @yourlippomallpuri buat event @med...
"Abang cakep lagipun klimis
Lagi di Indomaret kete...
Put your colour from head to toe. Fruit punch in t...
Aku produktif beberapa hari ini, stok konten banya...
Susu suka sih, tapi kalo susunya difermentasi aku ...
Seru banget deeh hari ini aku (akhirnya) ke @rabbi...
Let’s the celebration 🎉 begin!
~ 40 ~ •
•...
Another project with @adellaajwa
📷 @studio.spar...

MORE BEAUTY POSTS

🌱 GIVEAWAY
Liat kosan kok ya banyak banget bara...
Rambutmu rontok dan nyangkut di sisir? Bersihkan d...
Thank you @beauteous_you for inviting us. Having s...
Nggak kerasa akhir tahun tinggal menghitung bulan....
LMAO Sorry @chakacola your Anpanman become Clown ...
✨ᴍᴀᴋᴇᴏᴠᴇʀ x ʀᴀʙʙɪᴛ ᴛᴏ...
Skincare yang mengandung 100% bahan organik dan pu...
Koleksi makeup berwarna pastel dari Clozetter @rim...
So happy meet up lagi sama kesayanganku @bandungbe...
Makeup minum @yoyicdairyid Milk Drink ♥️
.
.
....

Advertisement