OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
❗ REVIEW DI BAHASA INDONESIA ADA DI BLOG YA ❗ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ Elizavecca Aqua Deep Power Ringer Mask is the most favorite item out of 5 products I got from @elizavecca_---💦Has a nice scent and it's soft, not overpowering💦Essence texture is watery-gel and not sticky💦The material of sheet mask is super thin and semi-transparent, as you can see on the last slide you still can see my PIH on my cheeks💦The size of sheet mask is fit my face and adhere so well❌The sheet is super thick and it comes without another layer on each side, must be careful not to tear when unwrapping this sheet mask -📝 RATING= 4.5/5-The result I see from using this mask is my skin feels smoother, hydrated, elastic and my face looks slightly brighter. I'm so satisfied with the instant results of this mask on my skin, but please note the effects of sheet mask usually not last long 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️*Gifted by @elizavecca_ for review purpose*This product is not using pig 🐷, it's only the icon of brand #clozetteid
post
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Probiotics Skin Barrier Essence Drop 200ml kecinta...
Menurut Clozetter @piiziiwiizii, semua produk Clin...
Udah hampir seminggu aku lagi seneng banget pake C...
Yeaay akhirnya selesai juga dipakai rangkaian ARIU...
* SKINCARE ROUTINE BIAR GA CEPET KERIPUT *⁣⁣...
Menutup malam dengan bahagia karna berawal dari ik...
Siapa nih yg tangannya suka gatel pencetin jerawat...
My Travel Mate! Hampir tiap minggu, Yuki selalu tr...
Hii everyone! Udah tau kan somebymi punya product ...
Udah pernah denger @votre_peau belum? Bagi sebagia...

MORE FASHION POSTS

Kangen rambut panjang 😓😓
.
.
.
.
#potd #ootd...
Challenge accept!
Susah dan perlu exfort banget me...
Walaupun anaknya suka coba-coba, happy ketika nemu...
A woman
step into her full power,
not when she is ...
Blazer & jeans selalu membuat penampilanmu terliha...
So happy dikirimin L'oreal Rouge Signature yang te...
Hobi banget angkat ketiak 😝 .
.
.

#ootdlidya #...
Udah kayak film korea yang adegannya lari2 dipanta...
Umumnya soothing gel dari Alove vera tapi berbeda ...
My life in 2019: Holiday 😎
.
I ended 2018 and s...

MORE BEAUTY POSTS

My current go to makeup: smokey eye tipis-tipis da...
1 liter @matrix @biolage FiberStrong Shampoo ini s...
Aku udah nyobain si Ariul 7 Days Plus Mask selama ...
How is it already the weekend again? Easy for me t...
for @coach SS 20 collection preview, hosted by mi ...
𝐁𝐞𝐥𝐥𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐂𝐨...
𝐀𝐢𝐧𝐢𝐞 𝐒𝐚𝐛𝐮𝐧 𝐒𝐢...
Previous look #pantone #RadiantOrchid tutorial is ...
Ternyata semua merasakan klo IG tuh menurun ya.. y...
"Nothing can heal anger except compassion"
.
.
.
#...

Advertisement