OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
"Kaak minta tutorial makeup yang di youtube review lip tint purbasari dong.." Baiklah aku kabulkan.. HOHOHO. 😆😆.Review lip tint purbasari udah ada di channel aku (youtube: Hai Ariani) ini linknya https://youtu.be/_HzENIen1ZwAtau klik di bio aku.produk yang aku pakai:@purbasarimakeupid Cushion [email protected] Oil control matte powder [email protected] Lip cream shimmer finish 16 [email protected] Contour [email protected] 2 in 1 xheek and lip tint 03 [email protected] blush on tipsy #Clozetteid #purbasaricushion #Purbasariliptint #liptint #liptintpurbasari #purbasari2in1cheekandliptint #purbasari #reviewliptintpurbasari Song: boys with luv remix
post
3 likes
Categories : makeup, hijab, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

Selfie di jalan, ga lupa di silent biar ga bunyi ...
Sumia Aestetic Clinic Cabang Benhil resmi dibuka.
...
Bumil, masih bingung pakaian apa yang bisa kamu ke...
Stok foto pas belum hamil masih banyak yang belum ...
Behind the shining face, below is the list:
- skin...
Hari ini jadi punya pengalaman baru sebagai host l...
Buy less, choose well, and make it last 💜
My te...
Fall in love with this scarf ❤️ #InviteMeToSun...
Feeling in my zone with POLKADOTS! Funny thing, my...

MORE BEAUTY POSTS

Kejutan banget akhirnya aku bisa cobain produk #so...

Dari awal belajar tentang makeup sampai akhirn...
@makeoverid Powerstay Demi Matte Cover Cushion 15g...
Di balik wajah penuh makeup, ada bbrp bekas jerawa...
Life is not always easy. Everyday is not always be...
New blog post just up in my personal blog.
Topik b...
𝐂𝐥𝐢𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐀𝐠𝐞 𝐑...
what a bright day today aka panasssss.

Dari tadi ...
No, this yellow bottle not an orange juice, Clozet...

Advertisement