OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Officially 19 and I’m feeling younger than ever, hahahahah I don’t know why. It’s like, I’m getting energized somehow and hopefully getting more positive. Thanks to all of you who always gave me a support and advices. God Bless you all too. ....... #officially19 #birthdayshoot #flatlaysquad #indoflatlay #flatlaysheet #flatlaystyle #flatlaylover #birthdaycake #menstylefashion #birthdayflatlays #flatstyle #styleinspired #retrodandy #clozetteid #theshonet #theharvestcake #jktfoodbangers #flatlays #asianmenstyle #asianflatlay #chocolatey
post
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram

MORE FOOD POSTS

when your day become suck AF, latte and lava cake ...
Cuma dengan 5 bahan aja, kamu bisa bikin minuman h...
Ternyata singkong bisa dikreasikan menjadi sajian ...
Setelah berbulan-bulan tak berkutat di dapur. Akhi...
Tahu goreng cabai rawit 😿 #clozetteid #sarimeal...
Brunch with very yummy sushi from SEKAI buat saya ...
menu diet #apel #biar ngga bosen

MORE FASHION POSTS

💙💙💙
.
.
.
👗Misoa Midi Dress @andinarad...
#RahmaCobaCoba Bonajour Green Tea Water Bomb⠀
...
Hai ladies,
Hari ini aku mau kasih review skincare...
Jadi aku 6 hari yg lalu baru banget cobain sheet m...
Serum yg lg sering aku pakai di malam hari akhir2 ...
My last bottle of @thebodyshopindo White Musk Smok...
Aku jadi ingat dulu pas kecil aku takutan banget a...
Holy Matrimony & Resepsi Adat Batak
Anto & Yossi ...
Selamat sore...
Enaknya order go food apa ya sore ...
Beauty knows no boundaries by @mineralbotanica !! ...

MORE BEAUTY POSTS

ᑎEᐯEᖇ ᖴOᖇGET ᕼOᗯ ᗯIᒪᗪᒪY ᑕ...
Aku mau sharing ttg betapa berkesan yg membuat aku...
Kangen deh main sepeda lagi 🚲🚲 ___________
#...
Throwback as Princess Jasmine.
.
Masih ga kelar2 b...
These Water-Based Moisturizers Will Truly Save You...
Kick the day with positivity. "Choosing to be posi...
Dari semua masker Elizavecca, Aqua Deep Power Ring...
Jadi ini kemarin pulang staycation kan siang tuh n...
GIVEAWAY TIME!!
Selama bulan September ini, aku ba...
How to survive at the wedding🥂
.
.
.
.
.
.
.
.
...

Advertisement