OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Let go of whatever you’re overthinking. It will work itself out as it should when it’s supposed to. Redirect your mental energy to what you can change now and focus on the positive in all situations. You are okay and it is all good. 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 Advice buat diri sendiri yang demen amatan overthinking akan apapun 😅🤣💪🏻 capek iya, kurus kagak 🤭😆 #clozetteid #andiyaniachmad #thursdaymotivation #tapfordetails #mirrorselfie #mevstheworld #styleblogger
post
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Fairy tales do come true. Look at us, we had you.
...
Suit style in the middle of Jakarta's alley .

Bla...
“𝙎𝙩𝙧𝙚𝙣𝙜𝙩𝙝 𝙙𝙤𝙚...
Hello, weekend! Clozetter @katherin menyambut akhi...
Tomorrow is weekend, time to piknik. Again ☀️...
Padu padan casual shirt & sweatshirt ala Clozetter...
Agar tak terlihat membosankan, kamu bisa coba styl...
I didn't look too thrilled about having to buy a s...
Don't pretend to be what you're not, instead, pret...
Niatnya sunkissed, tapi malah silau. ✨✨Anyway,...

MORE FASHION POSTS

Hi gengsss...
Aku ada postingan di blog review len...
MOM & KIDS SPA DI BEKASI⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Seneng...
Kalau kalian pada mau traveling di Asia, kemana ne...
𝗧𝗨𝗧𝗢𝗥𝗜𝗔𝗟 ♥️
__________...
Hai gaiz, kalian pasti udah sering banget liat ikl...
Bareng abege nya akuu ♥️♥️
@gskkgii .
.
.
...
GIVEAWAY ALERT!

Maafkan giveaway kali ini agak mu...
Berusaha untuk belajar mengendalikan diri dan bela...

MORE BEAUTY POSTS

Siapa sih yang nggak mau dapat contouring kit seca...
NEW!! Maybelline Sensational Liquid Matte. Dari 10...
Clozetter @phirlyv sedang memakai maskara dari bra...
Kalo upload foto sama bocah, dibilang eksploitasi ...
If we talk about the most expensive beauty brands ...
Kira kira kalian kepo sama produk apa dari tutoria...
Ayo lengkapi make up sehari-harimu dengan produk t...
Before - After 🌸

info makeup :
082260592599

...
5 foundation Full Coverage Drugstore yang cocok un...
-Lip Tint for Your Lovely Day-

Hayo, siapa yang l...

Advertisement