OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
That Friday feeling • but everything isn’t always as it seems, is it? In reality this mama just finally succeeded putting Owen to sleep after +- 1 hour of crying and refusing sleep. He’s going thru what they call the 8-month sleep regression, which is what commonly (but not always) occurs as baby goes through major growth and developments. Plus, he’s teething so his appetite for solids is plummeting. Hope all these are temporary and he goes back to his scheduled-sleeper, happy-eater self!

#momblogger #mamadaily #honestlymothering #ootdmommy #clozetteid #ootd
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

Styling husband's clothes! Daripada duduk manis aj...
Iya memang ada double chin nya kok aku dari dulu. ...
Selamat hari Minggu! Yuk kita mulai dari diri send...
4x berturut-turut ngepost foto yang tangannya meny...
Kalau bisa milih antara menjalani 2020 sebagai ana...
Umur udah mau 30, baru punya skincare routine buat...
Observasi diri sendiri: aku menyadari makin ke sin...
Swipe ➡️ 3 looks with this silhouette-flatteri...
Tenang, gak setiap hari kok aku niat begini. Kemar...
That girl with the big hair. Sebenernya udah gerah...

MORE FASHION POSTS

Picnic in mars? 🤪
.
.
#Ootd #ootdfashion #ootd...
Nama saya Rima, dari gugus 9, taraktakdung 2020.
...
karena pandemi corona lebih sering dirumah/keluar ...
Hidden tears✨
.
Ini pake serum nya @somethincof...
Karena sekarang kita harus rajin cuci tangan demi ...
Kemaren sempat main tebak-tebakan, aku beberapa mi...
OOTD masih di sekitaran apartemen, karena belum be...
[REVIEW]
-
Guyss! Aku baru aja cobain produk dari ...
Salah satu personil Super Junior, Siwon Choi akan ...
📸 : @dinisinulingga
-
#clozetteid #jakartacoffe...

MORE BEAUTY POSTS

✨ Pinky Makeup Look ✨

Makeup Details :
.
🌸...
The only real prison is fear #newnormal
.
.
.
.
.
...
Udah nonton IG TV ku?
Next mau makeup tema apa? Ko...
Lol Remember When You Cut Bangs? Here's How I Grew...
Kandungan probiotik pada Joylab Skin'o'tic Water E...
Kalian pasti tau dong filter terkeceh di instagram...
𝑯𝒊𝒎𝒂𝒍𝒂𝒚𝒂 𝑷𝒖𝒓𝒊...
Lagi jerawatan atau brutusan?

Pemilihan cleanser ...
Because i can be anything you want to be, baby...
...
Sedang Mencari Kuteks Halal? Yuk, Coba Intip 5 Bra...

Advertisement