OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
They said, “pour tea in a cup”, well I’m like, “pour cocoa in a cup”. What’s the difference?–Those are still good for breakfast and even lunch, so I think there’s no difference. Have a cup of joy, will ya? -Happy Monday ....... #hotcocoa #chocoincup #mondayvibessonly #mondayfeels #moodboards #cupofjoy #chocolaterush #chocolovers #chocolate #blogstyle #guessmyfavorite #chocolateday #breakfastmood #goodforlunch #creativeforpositive #kinfolklife #kinfolkstyle #clozetteid #theshonet
post
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram

MORE FOOD POSTS

when your day become suck AF, latte and lava cake ...
Cuma dengan 5 bahan aja, kamu bisa bikin minuman h...
Ternyata singkong bisa dikreasikan menjadi sajian ...
Setelah berbulan-bulan tak berkutat di dapur. Akhi...
Tahu goreng cabai rawit 😿 #clozetteid #sarimeal...
Brunch with very yummy sushi from SEKAI buat saya ...
menu diet #apel #biar ngga bosen

MORE FASHION POSTS

~ nov 14, 2019
.
kata papa, foto ini ala ala foto ...
.
Sebagai seorang Ibu, rasanya tiada hari tanpa me...
Abu-abu itu warna aman banget sih buatku, kalau ka...
Bulan ini banyak banget promo di @dynastycosmeticb...
Been a while since I made bold eyelook 💙💜✨...
Hi semuanya, jadi aku baru aja posting review tent...
I see cute tiles and lamps, I take some photos ...
Sejak digelar pertama kali tahun 2015, aku sudah a...
4 shades baru untuk Liquid Matte favorit kamu dari...
#TersisaPercuma adalah wujud keserakahan manusia, ...

MORE BEAUTY POSTS

INSTAN VS HOMEMADE

Saat ini Rissa sudah masuk usi...
Thank you for making me laugh when I’d almost fo...
Ceritanya 🌧🌧🌧 Tapi entahlah 😄😄 #mak...
Missing real autumn weather so bad, i just feel li...
When سابرينا wearing hijab . assalamualaiku...
Untuk eye shadow palette dengan harga di bawah 100...
Let's Camp beauty with me 😘
.
.
.
#PlayWithNatu...
Unleash Your Beauty with @laneigeid is here at @ko...
Unleash Your Beauty with @laneigeid is here at @ko...
Udah baca review terbaru di www.meylisa.com ? Ada ...

Advertisement