OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Bellflower Hibiscus Anti-aging Serum
For you who seek anti-aging serum with natural ingredients, you can yry this serum from @bellflower_official
There are many types of flower-based serum and I choose Hibiscus.
...
Hibiscus sabdariffa flower extract contains 15,000ppm of Niacinamide and Adenosine.
It will give Healthy and Elastic Skin by Adenosine. Contains Hisbiscus flower extract, 7 type complex peptide, and collagen.
....
My skin is moisturized and smooth after using this serum for 14 days. No side effect or hypersensitivty.
Use this for your skincare routine.
You can go to www.bellflowercos.com for more details.
.
.
.
.
#bellflower #korea #hibiscus #bellflowerkorea
.
.
.
.
#clozetteid #cosmetic #beauty #bareface #antiagingserum #antiaging #serum #natural #tagsforlike #makeupcourse #makeupmafia #maccosmetic #potd #premiumskincare #perawatanwajah #beautycare #korea #koreancosmetic #korean
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JESSICASISY POSTS

My kind of holiday this week ❤
.
.
.
.
.
.
.
.
....
Holiday with my family and forgetting about job or...
Attending a beauty event with this pretty lace dre...
NEW BLOG POST
Aku mau share salah satu produk skin...
Spot OOTD Mandatory at @kavovecafe
A new cafe at ...
Congrats for the launching of Nurish Organiq in In...
Hey girls, gw mau sharing tutorial makeup gw pakai...
Salah satu spot foto di @look_tea.id yg akal diga...
HAPPY BIRTHDAY MAMA!
Wish u healthy, success, and ...
Suka bgt sama Natalie bag dari @jimshoneyoffc krn ...

MORE FASHION POSTS

Skincare or Makeup (?) Masih dan pasti akan selalu...
🌵
"Life is too important to be taken seriously"...
Hampir gagal di akhir-akhir, tapi rasanya terlalu ...
Heyo Beauties!⁣
Aku pribadi emang suka maskeran ...
Ga bisa liat lampu-lampu cakep trus pengen photo. ...
Okay, jadi aku mau sedikit random sharing aja ya. ...
Bener kata Radit, makin tua kita tuh makin males. ...
Gengs, udah pada coba produk @eileengrace_indonesi...

MORE BEAUTY POSTS

Ada yang baruuu dari @pixycosmetics
New Color Pix...
Baru 3 hari menggunakan Dove Scalp Strength Ritual...
Herborist body lotion zaitun ini aku suka sekali k...
Three days ago, i'm officially 26! 💙

📍 Tam...
Udah sebulan lebih pake cushion yang lagi hits di ...
Diluar lagi panas banget ya beb...
.
Semoga segera...
Varian lavender, jasmine, dan rose dari L'Oreal Ex...
Be You. Do You. For You .
.
.
.
#clozetteid
#like...
Belanja skincare dan make up di Watsons sekarang n...
My morning getting simpler 💙
Using #cushion #o...

Advertisement