OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Glass skin pake local products! Kali ini aku collab sama @kbbv.id , here’s the deetsCushion @purbasarimakeupid shade lightAcne loose powder @mineralbotanica Face palette @minuet.official Eyebrow pencil mineral botanicaLipcream l’oreal rouge signature @getthelookid @lorealindonesia Acne face mist mineral botanicaProduk lokal favorit kamu apa? ... #kbbvmember #kbbvmakeupcollab ...Nura - @nuraminustLita - @litariantiiNurul - @nuybiebeauteenDiah - @diahrahaysJeanettegy - @jeanettegyAnanda - @anandaayunovellaAmel - @ameltamiSafira @safiranys..... #clozetteid #cicireceh #jenntanmakeup #glassskinmakeup #proudindonesian #supportlocalproduct
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Holy Matrimony & Resepsi Adat Batak
Anto & Yossi ...
Selamat sore...
Enaknya order go food apa ya sore ...
Beauty knows no boundaries by @mineralbotanica !! ...
ᑎEᐯEᖇ ᖴOᖇGET ᕼOᗯ ᗯIᒪᗪᒪY ᑕ...
Throwback as Princess Jasmine.
.
Masih ga kelar2 b...
Kick the day with positivity. "Choosing to be posi...
Jadi ini kemarin pulang staycation kan siang tuh n...
GIVEAWAY TIME!!
Selama bulan September ini, aku ba...
Selamat hari Senin, gengs! Mau share dikittt somet...
Feeling seriously Majestic in all spots in the Gra...

MORE FASHION POSTS

Jadi aku 6 hari yg lalu baru banget cobain sheet m...
Serum yg lg sering aku pakai di malam hari akhir2 ...
My last bottle of @thebodyshopindo White Musk Smok...
Aku jadi ingat dulu pas kecil aku takutan banget a...
Sunday Fun Day attending @boxypens.id ‘s script ...
Swatches @latulipecosmetiques_ Creamy Lip Color Ba...
Kangen deh main sepeda lagi 🚲🚲 ___________
#...
“If there’s even a slight chance at getting so...
Salah satu makeup favorite ku 😍 Bless Healthy G...
Jadi hati sabtu kemarin aku dateng ke Beauty Works...

MORE BEAUTY POSTS

Aku mau sharing ttg betapa berkesan yg membuat aku...
These Water-Based Moisturizers Will Truly Save You...
Dari semua masker Elizavecca, Aqua Deep Power Ring...
How to survive at the wedding🥂
.
.
.
.
.
.
.
.
...
Every new day is a chance to shine bright
.
.
.
...
Stem Cell: Vegan Friendly Eyelash & Brow Treatment...
Kamu bisa beli skincare di Skyndor sepuasnya denga...
Siapa sih yang nggak mau dapat contouring kit seca...
Still mesmerized by the beauty of our mother natur...

Advertisement