OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Loving it!

New #mercuryduo bag 💗

Feminine banget yah, super suka sama bentuk dan dalamnya ada dompet juga loh that comes with the purse. 20$ worth spend, dapet majalah and the bag too

#bags #pouch #love #travelwithCarnellin #hello #letsgo #travelingbag #traveldiary #kinokuniya #Clozetteid #mercuryduo #pinkbag #purse #partybag #sweet
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE CLEVERGIRL POSTS

Do you feel it?
The change that about to happen, ...
When the kids are fed and cleaned, I have a few ho...
Done a quick review on #sukin @sustainablebeautyid...
Belakangan jadi lebih fokus ke skincare sampe ini ...
Udah sempet cobain Orgasm EDP dan penasaran sama y...
Setelah pakai hair tonicnya dan sukaaaa banget, se...
Ibikist dari #Muhi ini bagusss bangett. Iseng beli...
it’s Friday and it’s been months that we staye...
Orgasm from @hmns.id
Gak sengaja nemu di IG, hype...

MORE FASHION POSTS

BIO OIL DRY SKIN GEL 50 ML (review and thought)
.
...
Taukah kalian area di wajah kita yang paling cepat...
[Try and Review] LOVILA “Glow Activation Booster...
First of all mau say Thanks U @lovilabeauty @beaut...
[Try & Review] Lumier – Cleansing Balm - Yuja
.
...
[Try & Review] Lumier – Cleansing Balm - Yuja
.
...
[Try & Review]
Natur – Sleeping Mask – Pome &...
Hi Gais! Aku baru aja cobain produknya @Khalisaind...
[Try & Review]
Skin1004 – Madagascar Centella - ...
Jadi seminggu ini aku lagi cobain produknya @skin1...

MORE BEAUTY POSTS

[Try and Review] Ja Glow – Intense Lightener Ser...
5 MINUTE "MODEL OFF-DUTY" SLEEK BUN - YouTube
They said i look good on black. Oh, i know, a blac...
Don't forget to join my latest giveaway!

#throwba...
My 5-Second Makeup Trick for Looking Immediately B...
Let's talk about #sunscreen! Kali ini aku mau ngeb...
Yang hobinya gangguin mama nya kalo lagi makeup. E...
🌝🌝🌝🌝⁣

Kalau kemarin eyelook nya ...
#DiRumahAja ngapain?⁣
Mengisi kegiatan di sela-s...

Advertisement