OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Good morning ☀️ !! Enjoying the last bit of JOGJA by starting the day by the pool at @sheratonjogja .......... #breakfast #style #shotbystevie #collabwithstevie #pool #nailart #steviewears #sunny #clozetteid #iphoneonly
post
4 likes
Categories : nails
see more from this collectionInstagram

MORE NAILS POSTS

How to make realistic turqoise stone nails without...
Visiting @menail_shop and @stingybunny Booth on La...
#notd @etudehouse Review lengkapnya juga sudah tay...
I’ve come to experience a season where I have to...
FAV NEON NAIL POLISHES! China Glaze, Color Club, L...
HALAL NAIL POLISH + HUBS DOES MY NAIL?😱 | ...
Realistic Turquoise Stone Nails Using REGULAR NAIL...
Senyum2 sendiri karna hari ini udah kamis, 1 more ...
Fell in love with this pair 🥰 the first time I ...
[ Sharing timeee!! ]Ini nail polish fav aku akhir"...

MORE FASHION POSTS

Siapa yang gak kenal Nokia? Yups, Hp sejuta umat j...
즐겁게 춤을 추다가 그대로 멈춰라🤣...
Setelah melahirkan aku punya kulit yang kusam bang...
Aku baru aja cobain masker dari Himalaya Herbals P...
Nah lohhh... Udah pada nonton belom video full rev...
Bukan di endorse kok, apalagi sponsor post IG, hah...
What do you think?
.
Mungkin di beberapa daerah be...
InsyaAllah tutorialnya besok 😆😘 #clozetteid
Udh liat postingan ini belum?? Kalo belum bisa cek...
Pas foto disuruh senyum, eh pas kelar napa udah se...

MORE BEAUTY POSTS

Make up ala-ala tanpa foundation dan gak bisa biki...
My to go item: eyebrow and lipstick!
Kondisi kulit saya belakangan ini mengalami penuru...
Had a great moment with @elsheskin
on last Sunday ...
Just a simple beauty diary with a snow white's lip...
Si kecil mungil nan berkhasiat ini skrn jd kecinta...
Super easy clear skin tutorial step by step: http:...
The expression of love
Cream Blush On aku yang kayak NAIL POLISH lagi spe...
Life is not about being rich, being popular, or be...

Advertisement