OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I just finished up my travel evening cream last week so I’m starting a new one. My new pick is the M+ Madecassoside Cica Cream from the new skincare line of @hicharis_offical 🦋 ⁣⁣It is an all-in-one cream for moisturizing, lifting, and clarifying skin. It contains centella asiatica leaf extracts, a popular ingredient in modern skincare. I love how the texture is light and absorbed quickly by the skin, leaving no sticky residue. I also love the simple tube packaging, making it perfect for my travel cream 💙⁣⁣💎This product is available (and on discount now!) at my shop via Charis 😉👇🏻⁣http://hicharis.net/yurishop/gq2⁣⁣⁣>> PS : Aku punya 1 tube extra produk ini & akan jadi salah satu giveaway prize di post mendatang, so stay tune for the giveaway! 😉⁣⁣⁣ #charis #charisceleb #madecassosidecicacream
post
4 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Dari semua masker Elizavecca, Aqua Deep Power Ring...
Selamat hari Senin, gengs! Mau share dikittt somet...
Kamu bisa beli skincare di Skyndor sepuasnya denga...
REVIEW LENGKAP BACA DI BLOG DAN DAPATKAN KODE PROM...
Pertama kali kenal @avoskinbeauty pas dikirim prod...
Chemical Sunscreen dari The Skin House 🙌✅
Happy Sunday! Dont forget to pamper your self to g...
Hi gengsss...Aku ada postingan di blog review leng...
Hai gaiz, kalian pasti udah sering banget liat ikl...
𝗔𝗶𝗿𝗶𝗻 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗮𝗻𝘁 ...

MORE FASHION POSTS

Sunday Fun Day attending @boxypens.id ‘s script ...
Swatches @latulipecosmetiques_ Creamy Lip Color Ba...
Kangen deh main sepeda lagi 🚲🚲 ___________
#...
“If there’s even a slight chance at getting so...
Salah satu makeup favorite ku 😍 Bless Healthy G...
Jadi hati sabtu kemarin aku dateng ke Beauty Works...
—— basic kinda day with everyone's favorite @m...
Style is a way of how we behave and act in public....
Enjoy my day, jalan-jalan di Galaxy Mall gak perlu...
Kick the day with positivity. "Choosing to be posi...

MORE BEAUTY POSTS

ᑎEᐯEᖇ ᖴOᖇGET ᕼOᗯ ᗯIᒪᗪᒪY ᑕ...
Aku mau sharing ttg betapa berkesan yg membuat aku...
Throwback as Princess Jasmine.
.
Masih ga kelar2 b...
These Water-Based Moisturizers Will Truly Save You...
Jadi ini kemarin pulang staycation kan siang tuh n...
GIVEAWAY TIME!!
Selama bulan September ini, aku ba...
How to survive at the wedding🥂
.
.
.
.
.
.
.
.
...
Every new day is a chance to shine bright
.
.
.
...
Feeling seriously Majestic in all spots in the Gra...
Stem Cell: Vegan Friendly Eyelash & Brow Treatment...

Advertisement