OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
𝙻𝚒𝚏𝚎 𝚒𝚜 𝚗𝚘𝚝 𝚊 𝚙𝚛𝚘𝚋𝚕𝚎𝚖 𝚝𝚘 𝚋𝚎 𝚜𝚘𝚕𝚟𝚎𝚍, 𝚋𝚞𝚝 𝚊 𝚛𝚎𝚊𝚕𝚒𝚝𝚢 𝚝𝚘 𝚋𝚎 𝚎𝚡𝚙𝚎𝚛𝚒𝚎𝚗𝚌𝚎𝚍. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sunday #weekend #blessed #thankful #grateful #happiness #quotes #instagood #quotesaboutlife #quoteoftheday #sundayquotes #clozetteid #ootd #ootdfashion #ootdinspo #lookbook #lookbookindo #ootdindonesia #ootdidku #potd #potdindo #iphoneonly #likeforlikes #likeforfollow #picoftheday #asianlook #casualstyle #outfits #instagram
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE LIVIECHEN POSTS

Happy Mind ✨ Happy Life 🌸 Happy Sunday 😇 ....
My friends are better than yours 😊💕............
Celebration 10th Anniversary @kiehlsid masih berla...
Let’s Celebrate @kiehlsid 10th Anniversary 🎉 ...
Happy 10th Anniversary Kiehl’s Indonesia 🎉...
~ Be Yourself ! Life is too short to be someone el...
Happiness is Everyday 😁🌸
.
.
.
.
.
.
.
.
@on...
𝐋𝐈𝐅𝐄 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐚𝐛...
Girlss., yg msh pd bingung weekend nya mau kmn, me...
~ bukan bahagia yang menjadikan kita bersyukur, ta...

MORE FASHION POSTS

Muka-muka bahagia beli hijab di Shopee murah-murah...

Hati-hati dengan segala hal yang kamu ucapkan....
Ternyata foto OOTD pake kamera hape boleh juga has...
Its a good day to have a good day!
.
Gimana mood k...
@dove Rich Nourishment Cream - Multifunction cream...
Terima kasih untuk tren plisket beberapa tahun ter...
Kangen bali. Eh kangen kamu juga deh. ☺️ .
.
....
Masih ingat banget how insecure i am dulu, mulai d...
new outer from @hervogue.id definitely will be my ...
Ide Makeup lipstick merah?? 😊

@etudehouseoffic...

MORE BEAUTY POSTS

Aku salah satu orang yang suka makeup simpel. Paka...
Halloo dosti...
.
Jadi, udah hampir 2 bulan ini ak...
Look for someone who makes you happy and you won't...
Grateful for everything 😊
.
💋 @yslbeauty rou...
Udah hampir seminggu pakai @erha.dermatology Truwh...
Lepas Lelah Selama 10 Menit Dengan Sheet Mask Berb...
Mineral Botanica Moisturizing Lipstick Swatches by...
MAKEUP CLASS ALERT!!!
.
GENGS yuu ikutan nih makeu...
Hai guys jadi kali ini aku kasih kalian tutorial m...
Sedikit review tentang foundation dari @lorealindo...

Advertisement