OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
~ august 26, 2019.🐣 #throwbackkangen rambut berponi nih, kira kira potong poni lagi gak ya?nanya donk, kalian tuh lebih suka aku pakai poni apa enggak sih? karena mau brponi maupun engga tetep dibilang kayak anak SMA atau masih kyk anak kuliahan, wkwk~ padahal udah kerja kan haha~ .. #AForAlinda #alinda #alindaaa #alindaaa29 #clozetteid @clozetteid #rezekigakketuker #jalani_nikmati_syukuri #ootd #outfitoftheday #outfitstylealinda #style #pictoftheday #selfieoftheday #fashionbloggersemarang #beautybloggersemarang #beautyandfashion
post
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Berasa gak sih makin hari makin panas?? dirumah aj...
Pagi teman-teman, subuh hari ini tidak sesejuk sub...
Masih bingung warna lipstik apa yang cocok dengan ...
Don't test the MONSTER in me.••Makeup by @stor...
PUPPET
HALLOWEEN CHALLENGE 23/31
🎃 #31daysofhal...
The beauty of a woman must be seen from her eye...
The 2nd #KicasxMovie is about Perempuan Tanah Jaha...
Yang paling challenging dari healthy lifestyle: te...
Mini Review: Citra Fresh Glow Multi function Gel A...

MORE FASHION POSTS

“If people are doubting how far you can go, go s...
Stok foto lama, mood booster pagi ini yang udah ma...
—— tips foto untuk petites: ambil angle agak b...
57 Long-Sleeve Going-Out Tops to Add to Your Night...
DIY: How To Make PRADA Feather Jeans for $40!! (De...
9 EASY | DIY Clay Marbled Earrings - YouTube
DIY Safety Pin Earrings - YouTube
도자기 주얼리 만들...
DIY Fimo Earrings #sistermagDIY - YouTube
Polymer Clay Wishbone Earrings - YouTube

MORE BEAUTY POSTS

HOW TO: BRAIDED PONYTAIL HAIRSTYLES 👱ðŸ...
EASY SUMMER HAIRSTYLES WITH A SCARF - YouTube
BARANG WAJIB MASA KEHAMILAN ! - YouTube
Victoria’s Secret Hair Tutorial | Martha Hunt...
Fixing my Frizzy Hair | The Journey to Nice Hair. ...
Halloween Hair: Nancy Wheeler | Stranger Things x ...
EASY FALL HAIRSTYLES 2019 🍂 FALL HAIR TREND...
TOP PRO TIPS FOR THIN HAIR! | Brittney Gray - YouT...
Top Model Halima Aden's Nighttime Skincare Routine...
The Best Korean Skin Care for OILY Skin | YesStyle...

Advertisement