OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
The review's finally UP!
Aku dapet kesempatan untuk coba @lovebeautyandplanet_id
Murumuru Butter and Rose (pink) setelah coba yang Coconut Water and Mimosa flower (blue)
Aku udah review Body Lotion, Body Wash and Shampoo di account @theshonet aku, direct link ada di bio or type linktr.ee/deedeeyoung_.
So far I'm still loving the Blue one but the Pink one isn't that bad tho. Every variant has its different purposes, mine simply liking the blue one better in term of scents💙
Please do stop by my Shonet Review, it means so much to me😘 Thankyou for the efforts and supports. Love you guys❤️
.
Have a superb and lovely day
.
.
.
#lovebeautyandplanet #lovebeautyandplanetid #shampoo #bodylotion #bodywash #clozetteid #theshonet #cchannelid #sociolla #beautyjournal #promogajianlazada #lazadaID #theshonetinsiders #theshonetreview #lovebeautyandplanetmurumurubutterandrose #murumurubutter #rose #coconutwater #mimosa #mimosaflower #review #beautyreview #beauty #selfcare
post
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram

MORE HAIR POSTS

As we get older, our hair usually gets more proble...
Kalo nyari temen liburan semudah nyari temen untu...
Aku tak akan menghampiri orang yang tak ingin diha...
Apa kabar kamu yang masih setia #dirumahaja dan ng...
Warna hidup emang macem-macem ya.⠀

Rumput te...
Jemuran dihalaman rumah rasa bali! Wkwk rahasianya...
I could be every color you like 💛
Nyawww~ ^^
....
OVERNIGHT HEATLESS WAVES FOR SHORT HAIRYouTube
Hair mask terlucuuuu !!!! 🥰.Costopia Moisture H...
Gimana yang udah menyaksikan IG Live Clozette bers...

MORE FASHION POSTS

Imagine🥬

Focus on what you're doing will sharp...
Cooking something fun in the studio 💕 #throwbac...
@alne.official @alne.official 🤍🖤 #ClozetteID
1+1=2 ,tapi kalu aku + kamu = PHP ( pemberi harapa...
Perdana cobain body cream yang bukan cuma berfungs...
Ajegile!
bisa-bisanya @sourcherie nantangin gue b...
Aku senang ada di dekat kamu, walaupun di hati kam...
I love travelling and fashion⁣
Dua hal tersebut ...
As promised, City Color Infinite Beauty Highlight ...
Eyes: @esqacosmetics Bronze Goddess Eyeshadow Pale...

MORE BEAUTY POSTS

5 Dreamy Hair Color Trends to Start Planning For N...
Tanpa terasa dirumah saja sudah hampir 4 bulan den...
Dibuang sayang... #towerthursday by @elationindone...
Semua pake produk lokal
.
.
@studiotropik flawless...
🌹@thayersnatural With Hazel Rose Petal Toner & ...
4 Langkah Tampil Healthy Glow Saat New Normal
𝙎𝙪𝙜𝙖𝙧𝙥𝙤𝙩 𝙉𝙖𝙩𝙪...
!!GIVEAWAY ALERT!!
.
Like promised, ini dia mini g...
Clozette Ambassador @reginabundiarti's top 5 favor...
_
Hi!
Kali ini ada ulasan baru tentang 𝗠𝗮...

Advertisement