OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
With Mr. KIM CHANG BOEM , AMBASSADOR Republic of Korea for Indonesia.
.
Seneng nya itu di acara Kfood fair 2019 kemaren ketemu pak dubes...wefie-an dan yang penting Bapak inget gw #sahabatkorea , bahagia wkwkwkwk~
.
Kfood fair 2019 seru banget karena kita bisa cobain banyak hasil pangan Korea ... kenyang makan trus bisa liat idol...oppa2 bboy dan nonton acara laen yang seru2 deh~~~
.
.
#lifestyle #blogger #lifestyleblogger #Korea #koreainfluencer #instafood #instalife #instablogger #instalifestyle #luseechinstoryofkorea #luseechinsahabatkorea #koreanet #honoraryreporter #kfood #kfoodfair2019 #SOCOnetwork #clozetteid #clozette #ilovekorea
post
see more from this collectionInstagram

MORE LUSEECHIN POSTS

Thank you @sulwhasoo.indonesia yang udah kasih Fir...
Masih belum move on dari KIFF 2019 , apalagi nobar...
Dari awal sampe akhir KIFF 2019 the best deh movie...
Pengen post foto selfie aja nih~ Sebelum tahun ini...
예쁜 강소라 배우님~
한국 인도네시아...
Hari ini hari terakhir loh KIFF 2019 @festfilmkore...
인도네시아 배우~ 앙가 유난다 at 한국...
I don't have many friends just some of them ~
.
.
...
Enjoy watch a lot of Indonesian and Korean Movie h...
Don't go alone , go with your friends watch movie ...

MORE FASHION POSTS

Stok foto lama, mood booster pagi ini yang udah ma...
—— tips foto untuk petites: ambil angle agak b...
57 Long-Sleeve Going-Out Tops to Add to Your Night...
DIY: How To Make PRADA Feather Jeans for $40!! (De...
9 EASY | DIY Clay Marbled Earrings - YouTube
DIY Safety Pin Earrings - YouTube
도자기 주얼리 만들...
DIY Fimo Earrings #sistermagDIY - YouTube
Polymer Clay Wishbone Earrings - YouTube
How to Wear Leather... One of the Hottest Fashion ...

MORE BEAUTY POSTS

Pagi teman-teman, subuh hari ini tidak sesejuk sub...
HOW TO: BRAIDED PONYTAIL HAIRSTYLES 👱ðŸ...
EASY SUMMER HAIRSTYLES WITH A SCARF - YouTube
BARANG WAJIB MASA KEHAMILAN ! - YouTube
Victoria’s Secret Hair Tutorial | Martha Hunt...
Fixing my Frizzy Hair | The Journey to Nice Hair. ...
Halloween Hair: Nancy Wheeler | Stranger Things x ...
EASY FALL HAIRSTYLES 2019 🍂 FALL HAIR TREND...
TOP PRO TIPS FOR THIN HAIR! | Brittney Gray - YouT...
Top Model Halima Aden's Nighttime Skincare Routine...

Advertisement