OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
𝖄𝖔𝖚 𝖈𝖆𝖓’𝖙 𝖍𝖆𝖚𝖓𝖙 𝖒𝖊 𝖉𝖔𝖜𝖓! ✝️ Key products:
🖤 @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade in Medium Brown
🖤 @cutepress_singapore Let Adventure Begin Oil Control Foundation in 01 Light Beige 🖤 @jeffreestarcosmetics #magicstarconcealer in C11; Platinum Ice Skin Frost Pro Palette
🖤 @madeca21_kr Tecasol No Sebum Pack
🖤 @hudabeauty Nude Palette 🖤 @tartecosmetics Pro Remix Palette; #tarteist Double Take Eyeliner 🖤 @abductcosmetics Spellbound Palette 🖤 @nakeupface_sg One Night Metal Glitter in Ballerina 🖤 @benefitcosmeticssg World O’ Blushes Palette 🖤 @milanicosmetics_singapore Baked Powder Blush in 05 Luminoso
🖤 @katvondbeauty Everlasting Liquid Lipstick ik Woolf 🖤 @makeupforeversg Artist Acrylip no 600

#ladies_journal #motd #goth #pastelgoth #photography #grunge #edgy #streetstyle #clozetteid #clozette #makeup #beauty
post
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Good afternoon, don't forget to smile and remember...
戏谑不能化敌为友,只能使人失去朋...
𝑵𝒂𝒄𝒊𝒇𝒊𝒄 𝑫𝒂𝒊𝒍𝒚 ...
Good Morning ...🌞🌻⁣

This is my new nor...
Pogino Aqua Glacial Water Mask
.
I got this mask f...
No seriously, i don't care about how much you acco...
Usaha banget cover jerawat pake complexion/foundat...
Another bakso makeup wkwkwk ..DeetsFoundation & co...
Ini hasil makeup kemarin, btw ini one brand tutori...

MORE FASHION POSTS

Life is not perfect but your outfit can be. Image ...
When I was in search for a new masks for daily use...
Rambuut ku berasa panjaaang di foto ini HAHAHA... ...
Kerja di rumah jadi bisa multitasking sambil skinc...
👹
• @pixycosmetics Concealing Base 01
• @po...
#emptiesofthemonth on July 2020⁣
.⁣
Review emp...
Tips agar anak berani ke dokter gigi⁣

Hai Mo...
Buku ini cerita soal merubah atau membuat habit ba...
Mau pergi tapi lupa gak bawa masker 🤭. Faktor "...
Violet Look 💜

Ceritanya semalem tiba-tiba siny...

MORE BEAUTY POSTS

Hal yang semakin disadari ketika di rumah aja: wow...
.
My Favorite blush on from @blpbeauty Face Glow s...
Setelah sempat hilang sekian bulan, finally Tamanu...
Good Bye WFH berbulan2 yang bikin badan jadi "lemb...
✨ GRATITUDE POST ✨

SIMPLE SKINCARE ROUTINE BY...
✨ Glowing dengan modal 20rban~Siapa yang ngga ke...
𝐉𝐨𝐲𝐥𝐚𝐛 𝐒𝐤𝐢𝐧'𝐎'...
Sama seperti cari pasangan, skincare juga cari yan...
Ngulik perbedaan makeup dan skincare
.
.
.
.
.
#ex...
Dirty mirror.
.
Anyway, udah mulai fit nih, soon b...

Advertisement