OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Holding my salad and a delicious drink @look_tea.id together inside this retro vintage old style car 🚘. –
//
Feeling so retro for this vibe to be honest. First, the car, this style and my beloved sunnies. What do you think of this car era would be? //

.
.
.
.
.
.
.
#throwbackmoment #ootdformen #clozetteid #theshonet
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Bosen sama pose ootd kalian yang begitu gitu aja? ...
Weekend’s stroll around with my new comfy line g...
Summer OOTD Retro street look with colorful shirt?...
Gak perlu jadi fancy atau super lavish and bougie ...
Foto portraits virtual udah keren, tapi belom tau ...
Getting bored with your daily wear street style? W...
By the lookbook video that I shared, I can say tha...
If you were born in the 90's, this style might be ...
DOES IT COUNT AS A PICNIC KIND OF THING? IDK, BUT ...
TAKE ME BACK TO 2019, AND I REALIZED THAT, IT IS A...

MORE FASHION POSTS

say : Wait benerin baju dulu dongs.
Kamu : Iya tes...
Get the timeless watches from Daniel Wellington no...
Baju keluar gak jauh-jauh dari kaos busui, untung ...
Ini aku doang yang suka liat foto ini atau emang k...
[MOLEN SUPER JUMBO]
-
Hayo, siapa d sini suka mole...
OOTD masih #dirumahaja karena belum berani keluar ...
karena pandemi corona lebih sering dirumah/keluar ...
APA KABAR BESOK?

Besok hari pertama tahun ajar...
There’s so much negativity in the world that tel...
ACNE, BLEMISH? LET’S COVER IT !
This Korean bran...

MORE BEAUTY POSTS

Finally Beautiful Giftbox dari @clozetteid X @rive...
Hi 🙋🏻‍♀️ dari aku yang sering fail bik...
Kupas tuntas apa saja penyebab dan faktor utama da...
Perdana foto sama isa yang agak botak😂
.
Doi ke...
Yang paling ditunggu-tunggu sejak unboxing di IGS ...
New-Normal Makeup Look ✨

So udah lama banget ng...
Selama hampir 40 minggu hamil, this was the only t...
Details of my White Swan makeup.

I actually follo...
Apa kabar kamu yang masih setia #dirumahaja dan ng...
Marina Glow Ready Lipcream Velvet Matte Lip cream....

Advertisement