OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
#StayTrue with my bare face!
.
Bye kulit kusam, now I can say I woke up like this!
*Beneran ini foto habis bangun tidur, cuma pake @erha.dermatology
Tru White Activator C Serum dan Day Cream aja*
.
Habis cobain seminggu, kulit lebih cerahan dan rata warna kulitnya. Keliatan agak glowing juga kan.
.
Enak banget teksturnya ringan dan cepat meresap, nyaman di kulit. Wanginya juga lembut. Pakai pagi dan malam tapi kl pagi jangan lupa pakai day cream yang ada spf atau sunscreen ya!
.
Review lengkap di blog jessicaliani.com
.
Untuk masalah kulit dan rambut, kalian juga bisa konsultasi ke dokter di Erha clinic terdekat ya.
.
.
#wajahkusam #wajahcerah #Bright&Glowin7Days #erhaskinhairandlaserexpert #TruWhiteActivatorCSerum #blogger #beauty #beautyshot #clozetteid #bareface #barefaceselfie
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JCLIANI POSTS

Going pink with baby K
.
(Swipe) Cipitnya kamu kl ...
((SWIPE)) I'm going to eat face vs Yes I'm eating ...
Pernah nyobain skincare vitamin C belum?.Aku lagi ...
Smile baby smile... 🥰
Through the endless cryin...
Ngerasa ga sih akhir2 ini mulai panas lagiii.. Sil...
Eh sudah siang, sudah pada nyusu belum?.Lagi doyan...
Happiness in my mouth is real when I eat you 🥰
...
Long time no selfie! Happy Sunday 💕... #clozette...
When my hair never smells this good 🥰!
.
Pertam...
Yes! This is my beauty passport for #FirstClassBea...

MORE FASHION POSTS

DIY: How To Make PRADA Feather Jeans for $40!! (De...
9 EASY | DIY Clay Marbled Earrings - YouTube
DIY Safety Pin Earrings - YouTube
도자기 주얼리 만들...
DIY Fimo Earrings #sistermagDIY - YouTube
Polymer Clay Wishbone Earrings - YouTube
How to Wear Leather... One of the Hottest Fashion ...
LEATHER OTK BOOTS OUTFIT - How to wear over the kn...
5 boots every woman needs (and how to wear them) -...
Hasil Make Over nya Make Over

#jakartafashionweek...

MORE BEAUTY POSTS

DIY Permanent Eyelash Extensions at Home! *THIS IS...
BT21 Nail Art Tutorial - YouTube
Tortoise Shell Nail Art (without gel!) - YouTube
At-Home Gel Manicure Removal / NO FOILS, NO DAMAGE...
Top 5 Gel Polish Issues & How to Fix Them - YouTub...
Masih bingung warna lipstik apa yang cocok dengan ...
im actually not a lipgloss fan bcs i feel like lip...
Selamat mencoba guys! Please jangan salfok sama pi...
PUPPET
HALLOWEEN CHALLENGE 23/31
🎃 #31daysofhal...

Advertisement