OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
• 𝗕𝗲 𝗯𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗹𝗶𝗸𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗮𝗳𝘁𝗲𝗿𝗻𝗼𝗼𝗻 𝘀𝘂𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗹𝗲𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝗼𝗻𝗲 𝘄𝗵𝗼 𝘀𝗲𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗲𝗲𝗹 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲𝗱 𝗯𝘆 𝗮𝗹𝗹 𝘁𝗵𝗲 𝗴𝗿𝗲𝗮𝘁 𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴𝘀 𝘆𝗼𝘂 𝗱𝗼. 𝗬𝗼𝘂 𝗵𝗮𝘃𝗲 𝗼𝗻𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝗵𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗻 𝗲𝗮𝗿𝘁𝗵. 𝗠𝗮𝗸𝗲 𝗶𝘁 𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝗶𝗻 𝘄𝗵𝗮𝘁𝗲𝘃𝗲𝗿 𝘄𝗮𝘆 𝘆𝗼𝘂 𝗰𝗮𝗻 •••𝗪𝗮𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗼𝗻𝗲 𝘄𝗵𝗼 𝗺𝗮𝗱𝗲 𝘁𝗵𝗶𝘀 #𝘇𝗲𝗿𝗼𝘄𝗮𝘀𝘁𝗲 #𝗽𝗮𝗻𝘁𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗺𝗲 ... 𝗽𝗼𝗸𝗲 @embrannawawi ••• #clozette #clozetteid #onefineafternoon #fashionpost #mycomfypants #mystyle #zerowaste #bblogger #beautyblogger #beautytalk #saveourplanet #clozetteambassador #empoweringwomen #livingmybestlife #grateful #thankful
post
5 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

𝐓𝐡𝐞 𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 ...
☀️☀️☀️( tap for details )📸: @rimasu...
Going out to the sun without worry with a proper o...
How i miss cafe-hopping 🥺
.
.
.
.
#clozetteid #...
Just an old pic of me🌛....... #clozetteid #ootd ...
Rebahan dulu gais 😎😎... Tap for details!Dije...
There’s just something about an all-white look. ...
Gimana, udah cocok jadi cewek Bali belom?
.
Ini pe...
Antara kepengenan dan kenyataan emang suka ga sink...

MORE FASHION POSTS

Buat setiap hentakan sepatumu di-notice oleh kelua...
Masih edisi cantik selama #diRumahAja . Masih suas...
“Where there is a woman, there is 𝒎𝒂𝒈...
— 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐨 𝐧𝐨𝐭 𝐰𝐚...
Volume up🔊 and watch till the end :)
IU Eight! ...
KANGEN BANGET DATENG KE SOSYEL EVENT NGA SEEEEEEH?...
7 Summer Fashion Trends That Are Perfect For Stayi...
When it comes to experiences with toxic or simply ...
Jujur bikin nya sejam, jadi nya ga nyampe 5 menit ...
Beautiful when you feel comfortable with yourself!...

MORE BEAUTY POSTS

H-1 Lebaran kemarin tiba-tiba dikagetkan dengan ke...
Eh udah tau belum kalau full review nya @scarlett_...
Mencoba Arabian Make Up look di mata kecilku. Glow...
Paling ngga nyaman kalau sudah berkeringat, trus j...
Your Nails Called—They Want One of These Gorgeou...
Couldn't take my eyes off this superb fresh packag...
Ada yang sudah mulai pusying kebanyakan santen?!
....
Love Beauty and Planet
Jadi hari ini coba pake foundation yang shade nya ...
orange you glad the weather is warmer 🍊

Advertisement