OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Today I went for site visit to housing complex that developed by @citanusagroup, a new place where I work now and hopefully I can contribute more 🙂[email protected]_kgv2 lokasinya sangat strategis dan berada di Karawang Barat. Walau terkesan minimalis, desain rumah cukup mengakomodasi fungsi dan kebutuhan untuk semua anggota keluarga 👍..👚 @3mongkis👖 @nayya.byannisakharis👜 @michaelkors⌚ @fossil👠 @paylessid... #ClozetteID #selfie #ShamelessSelfie #ootd #outfitoftheday #wiwt #whatiweartoday #3mongkis #PaylessID #FossilStyle
post
5 likes
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Bag and accessory in one go? What not? Image share...
Kath klo keluar pasti makeup ya??Nope casuall mode...
Siapa yang rindu tampil stylish ketika naik MRT se...
It's October now, rainy season is coming. It's tim...
Pada awal Oktober ini, Tatler Hong Kong mengeluark...
Comfortable shirt to say hello to the weekend! Ima...
• Friday ? 🍊 🍓 🍌 🍎 🍑 🍇 🍏 ...
White on white for an easy (almost) weekend style....
Airy tee + pleated skirt = holiday mood! Image sha...
Some of us still #wfh but others like me back to #...

MORE FASHION POSTS

Some people might now know, that those early days ...
Review & Swatches @maybelline Superstay Ink Crayon...
Hujan2 gini kamu sukanya ngapain?
.
.
.
Kalo aku m...
Sesuatu banget bisa dapet Grand Giveaway nya @cloz...
Selama di rumah aja, aku coba berbagai kegiatan me...
Referensi Kado Unik Cek

Hai Sahabat Abel,
Gimana ...
16 Ways to Refresh the Old Flannel Shirt Hanging I...
Disinfectant Spray Tanpa Alkohol

Happy banget kar...
🧟‍♀️UNDEAD FLAPPER💃🏻
HALLOWEEN CHAL...
Please believe me, I am the #olivia 😝✨ #onedi...

MORE BEAUTY POSTS

Lippiiiee Cinta Indonesia 😳

Baru kali ini liat...
Monochromatic and minimalist nails on Clozette Amb...
.
.
#dirumahaja sambil baca majalah tetep bisa nge...
I always wanted to try different eyeshadow colors ...
The retinol rulebook: A simple guide to finding th...
Happy monday teman-teman🥰🥰

Semangat besok u...
COSRX Rilis Eye Cream Dengan Kandungan Lendir Sipu...
Welcoming the new @shuuemura Unlimited Glow Founda...
If you had been dealing with frustrating acne, pro...
#SOCOBOXxLOREALPARIS⁣⁣Senang bisa nyobain L’...

Advertisement