OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Pernah ga sih merasa jenuh sama kerjaan? Kerja pagi subuh2, pulang malem. Ninggalin anak sama pengasuh. Mengarungi kemacetan jakarta, atau desak-desakan di kereta.
.
Sebenernya apa sih yang kita cari??
.
What do we seek? Money? What is our purpose?
.
Hari ini aku hadir disalah satu seminar #IKF2019 “Meaning is the new Money” bersama Mr. Sainthan President Director @aiaindonesia dan juga Ruby founder @wanderbites.co .
Where we need to know what out purpose is, what the world needs, make it our passion, our company values and making money out of it.
.
Sebagai dokter saya juga ingin selalu kembali ketujuan awal, membantu pasien and #sharingknowledge untuk semua orangtua soal #gigianak dan #doktergigi juga adalah profesi yang membuat saya cukup waktu #balancing antara pekerjaan dan #family ❤️
.
Pesen buat temen2 sejawat.
If we do our best to treat our patients, our practice will be much much better for us, owner and patients
.
Kalau kita bangun pagi udah semangat dan excited buat memulao pekerjaan hari itu. Berarti kita udah right on track. Keep it 💪🏼
.
#IKF2019 #capitalculture
.
.
#clozetteID #mompreneur #workingmom #momlife #work #financialfreedom
post
3 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Metode kepemilikan rumah yang perlu diketahui:

1....
Time to shopping 🛒🛒
Jangan lupa beli buah, b...
New Normal..?!
Still can’t get enough with @clayxible.id ‘s a...
Your life is as good as your 𝒎𝒊𝒏𝒅𝒔...
OOTD mau keluar rumah ambil paket. Hahaha ngga den...
Still can’t get enough with @clayxible.id ‘s a...
ANGGAPLAH MIRIP
⠀⠀
Hahahaha... anggaplah kami ...
Happy weekend, luvs!

Although for most of us it's...
summer paradise 🌴

MORE BEAUTY POSTS

Easy Peasy Lemon Squeezy 🍋🍋🍋⁣


S...
Yeay! Finally I can post my #mayempties and surpri...
bingung pilih yang mana, post semua nya aja 🤣 m...
🐾@mineralbotanica Saffron Jasmine Amber Cedar E...
𝘑𝘶𝘴𝘵 𝘢 𝓰𝓲𝓻𝓵 𝓫𝓸...
SERUM VITAMIN C UNTUK MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT ...
MASKER KULIT BERJERAWAT HIMALAYA PURIFYING NEEM MA...
So long never did makeup video. Here’s my first ...
Are you ready for a new normal life?

Mau ga mau, ...

Advertisement