OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Pernah ga sih merasa jenuh sama kerjaan? Kerja pagi subuh2, pulang malem. Ninggalin anak sama pengasuh. Mengarungi kemacetan jakarta, atau desak-desakan di kereta.
.
Sebenernya apa sih yang kita cari??
.
What do we seek? Money? What is our purpose?
.
Hari ini aku hadir disalah satu seminar #IKF2019 “Meaning is the new Money” bersama Mr. Sainthan President Director @aiaindonesia dan juga Ruby founder @wanderbites.co .
Where we need to know what out purpose is, what the world needs, make it our passion, our company values and making money out of it.
.
Sebagai dokter saya juga ingin selalu kembali ketujuan awal, membantu pasien and #sharingknowledge untuk semua orangtua soal #gigianak dan #doktergigi juga adalah profesi yang membuat saya cukup waktu #balancing antara pekerjaan dan #family ❤️
.
Pesen buat temen2 sejawat.
If we do our best to treat our patients, our practice will be much much better for us, owner and patients
.
Kalau kita bangun pagi udah semangat dan excited buat memulao pekerjaan hari itu. Berarti kita udah right on track. Keep it 💪🏼
.
#IKF2019 #capitalculture
.
.
#clozetteID #mompreneur #workingmom #momlife #work #financialfreedom
post
3 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Kanye West's Yeezy fashion brand is going sustaina...
I am not a victim for sharing my own story. I am a...
💛RACUN BARU💛

Ada lipcream terbaru dari @ind...
Alhamdulillah selesai rangkaian event kali ini ISE...
.
But stop, interpret the music video later
You ha...
Wiken kemarin nganterin anak - anak beli mainan de...
Pose nyender tembok di gerbang Jongmyo Shrine samb...
Sempatkan sejenak untuk melihat pemandangan yang a...
Siapa yang mau berfoto di antara kerlap - kerlip l...
GIVEAWAY ALERT!
.
Okee jadi giveaway kali ini hadi...

MORE BEAUTY POSTS

🔶 UV Perfect Anti-Dullness SPF 50/PA ++++ @lor...
💀MAKEUP SACHET VIENNNA💀
.
.
Full review soon...
Waktu serum lamaku menjelang abis, aku langsung ny...
Kate siape kalo mau tampil paripurna kudu pake ma...
♥️
Thank you for having me ♥️
@dianaprilde...
My new fav skirt from @grace.bigsize
Jangan takut ...
Short hair don’t care 🤳🏻
.
.
.
.
.
#hair #...
Having these narrow eyes 👁👁 makes me sometim...
Eyebrow equipment 🗝

Altrough I rarely use eyeb...
Actually, I am not the one who always uses blush o...

Advertisement