OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Cahaya SOERGAWI~~~Jangan dtanya kurusan ya. Krn itu blm terjadi 🤦 tny fotografernya aja anglenya passs @jz_icha Best blazer eveeeeeerrrr from @pomelofashion Eits yg tny clananya. @ndudshop 😍😍😍... #bloggerindonesia #lookbookindonesia #beautyguru #beautyvlogger #beautyblogger #clozetteid #bloggerstyle #fashionblogger #fashionstylea #fashionindo #indonesianbeautyblogger #indonesian_blogger #indonesiabeautyblogger #youtubeasia #youtuberindonesia #clozetteambassador #pomelofashion #pomeloindonesia #pomelofall19
post
5 likes
Categories : work, casual
see more from this collectionInstagram

MORE WORK POSTS

Start your week with vibrant coloured outfit like ...
Casually chic Thursday inspired by Clozette Ambass...
Kalau tidak bisa menjadi pengusaha jadilah karyawa...
Today I focus on what I want to attract into my li...
Today, I behold the abundance that surround me ...
Semi formal look. White shirt, pants, mini bag, cu...
Wherever you work, show up feeling good in workwea...
You could add a little sparkle while working at ho...
Never underestimate the power of tartan pattern to...
Kantor udah mulai menerapkan “new normal” kemb...

MORE FASHION POSTS

Apa kuncian tampilan makeup flawless ala kamu?👀...
𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗣𝗮𝗶𝗻...
Waiting hurts. Forgetting hurts. But not knowing w...
Hi! Hi!

I have a swatch lips from @luxcrime_id ...
Clozette Ambassador @steviiewong made a statement ...
Bersyukuuur dan happy banget hari Jum'at lalu diki...
[Jangan swipe sampe belakang!] Don’t ask me abou...
#10082020
-
Hi guys! 🙋🏻‍♀️

Thankyou b...
Enjoying Bento 🍱 set for breakfast by @ashleyho...
Pengennya bikin tulisan pake visual di carousell k...

MORE BEAUTY POSTS

Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement