OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
[Tips] How to wear maxi dress for petite ladies : 💖 Choose light, soft fabric ( chiffon, soft crepe, satin, etc ).
💖 V neckline instead of round / high neckline ( to make your neck slightly longer ).
💖 Make sure your dress has slit ( front / side ) to show-off your leg so it looks taller.
.
.
#ootd #styleideas #fashion #maxidress #ClozetteID
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE CHELSHEAFLO POSTS

Siapa ini? 😂.
(Swipe left aja ya 😉).
.
.
Fun...
Nggak selalu style girly kan ✌️😜.
.
.
Ultra...
Belajar istilah fashion yuk!
Swipe left ya 😃.
....
This one is for you Korean lovers 💕.Recently I...
Sometimes you don’t need to put any makeup to lo...
#StylingIdea for you. Swipe left for more 😉💕...
Nggak nyangka kalo face mist @skindalab_beautique ...
I am not a professional photographer, but I always...
Thank you buat yang udah join di #Giveaway @vjlc.p...
If you petite and you know it please swipe left ...

MORE FASHION POSTS

Urip iku sawang sinawang sing penting ojo lali ber...
Ada yang protes kemana-mana pake jeans terus 🤭...
set 셋 - dul 둘 - hana 하나 - net 넷
-
...
Masih edisi di lapangan tenis😆👌🏻
( tap fo...
1 palette makeup 🤩⁣

Biasanya kalo lagi ke...
Which one is your favorite pair? ❤
.
@selfcoding...
Kalo kata Aa ini manis, emang fans sejati dia mah ...
Ikutan #papapachallenge bareng ciwi-ciwi cantik ...

MORE BEAUTY POSTS

#auzolatutorial This is the pictorial for Queen Se...
Hai semuanya~ Jangan heran yah kalau aku panas-pan...
Seumur-umur baru kali ini akhirnya aku kesampaian ...
Details of my Sailor Moon inspired look (and plent...
Let it bee 🐝🍯✨
.
.
Inspo: @t.rinluck 👑
...
Collab Giveaway NAMA X IFB.

Giveaway berhadiah p...
Assalamualaikum everibadeeeeeh..
Happy Freeyay ...
Kemaren emak beli yang abis ke toko kosmetik langg...
Cara utama untuk melindungi kulit wajahmu yang ser...
SPROUT ISLAND GOLDEN SEAWEED JELLY MIST @l2poffic...

Advertisement