OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ada yang bilang, kalau bosen, step away for a minute and come back later.⁣⁣Belakangan, aku ngerasa terlalu lelah menulis post. Nights used to be my blogging hour, tp belakangan ini, it is not anymore 😥⁣⁣I just wanna lie down scrolling Youtube and watch silly videos or watch a movie with my husband. That's all.⁣⁣I feel like blogging is still important for me, masih terasa menarik. Tapi I don't have that much of energy like I used to 🙁⁣⁣Yeah, it feels like work sometimes. Karena pekerjaanku di kantor jg kurang lebih sama task-nya.⁣⁣Jadi kl ada yg merasa aku menolak ngurusin socmed kl malem atau weekend, it's because I have enough at work. I need a break, in case you didn't know 😁✌⁣⁣Ada yg lagi lelah buat ngeblog atau urus socmed? Yg goal-oriented ya, bukan buat stalking akun mantan atau selebgram 😜⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #beautybloggerlife #bossgirlbloggers #girlbosslife
post
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Yuk..tambah koleksi referensi keharuman body care ...
Kebanyakan orang bilang 'kak Yuki enak ya punya ku...
Next step, my 2nd cleanser collection and physical...
Waso by Shiseido baru saja mengeluarkan 4 produk t...
Don't just slap on your skin care, you also need t...
[REVIEW ON CAPTION]
Di video ini aku ada banyak co...
Kulit kering mari merapat... Punya kulit kering me...
Malam manteman....
.
.
Sudah beraktivitas seharian...
Hey guyssss, i have a mild facial exfoliator recom...
The sachets.

I got few @acwell_official and @natu...

MORE FASHION POSTS

Rest In ❤ beautiful soul 🙏
.
Stay strong Ayu ...
#StayAtHome
Still healthy, firm, and fresh.
-
Kur...
#StayAtHome
Still healthy, firm, and fresh.
-
Kuru...
Agar aksesoris dan perhiasanmu tak rusak saat diba...
Salam dari aku dan beruang @chayoe_26 yg segede ka...
Ya Rabbi...nda terasa 16 hari jelang Ramadhan. Ini...
Demia Kamil
17 Basics You Should Always Have in Your Closet, N...
Rindu diciptakan agar sepasang yang berjauhan tak ...
YANG SIMPEL AJA

Enggak suka sama yang ribet-ribet...

MORE BEAUTY POSTS

When life isnt perfect as disney movies..just give...
DAY 8 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Yuhuu ✨ Ga nya...
Looking outside the window in #quarantine : I wann...
Bath Ball, selain crazy for #gatchapon anak-anak j...
Sebagai advocate #selflove dan #bodypositivity , a...
Maybelline Super Stay Ink Crayon jadi produk yang ...
Overnight Hairstyle Hacks to Save Time in the Morn...
Jadi suka mainan kuteks nih. Masih belepotan di ma...
Permasalahan cewe pasti itu aja deh salah satunya ...
Hallo semuanya.. Warnain rambut udah jadi salah sa...

Advertisement