OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Sunday morning ~ appreciation post to @jewelbeautyofficial for convincing me to get my first ever eyelash extension. Selama ini daily look aku mengandalkan eyeliner dan mager banget pakai falsies meskipun tau they’d accentuate my eyes.

Hasilnya? Jujur I like perpetually having pretty eyes 24/7 and cutting a few minutes off my dressing up routine everyday karena mata udah cantik.

Am I gonna do it again? Maybe not immediately, but definitely one day akan coba lagi. Maybe next time yang Russian volume. Or whatever they recommend for me (yes, you can consult with them if you’re not sure!). Terus mereka juga bisa mulai kerjain gel nail art sambil pasang eyelash extensionnya. So efficient. Mereka pinter banget juga ngikutin contoh yang aku kasih, semacam udah pengalaman banget. Swipe to the last slide to see my nails.

Overall, as a newbie, I really enjoyed this experience with @jewelbeautyofficial and could recommend the same to y’all. Segera buka yang di Pondok Indah please biar deket rumah 💛

#jewelbeautyofficial #nailart #nailsofinstagram #clozetteid #beauty #portraitmood #thatsdarling
post
3 likes
Categories : nails
see more from this collectionInstagram

MORE NAILS POSTS

Ingin memiliki kuku yang lebih berwarna? Coba inti...
Christmas and New Year is near, have you got your ...
Mengangkat kutek gel tak harus di salon, kok. Kamu...
Siapa sih yang enggak suka produk multi fungsi? Te...
#Whatsinmybag? ⁣⁣Pada penasaran gak sih apa aj...
prolly my last post with my bright color hair befo...
((( Selamat beraktifitas ))) Lagi suka banget nih ...
The EARTH without ART is just EH... not perfect bu...
Tutorial Basic Manicure Simple at Home - YouTube
10 Easy Christmas Nail Ideas! | Christmas Nail Art...

MORE FASHION POSTS

You are enough.

A thousand times enough.

#selflo...
Yeay, akhirnya bisa nyobain cushion-nya @lakmemake...
Suatu hari, anakku bertanya, "Umi, apakah putih it...
Gak nyangka 3kg lagi menuju BB sebelum hamil. Apak...
Shopping with my bestie 🛍 having our moment fal...
Harus banget mukanya begitu ya kalo mau ngasih tau...
Haiiii Moms, ini dia si #SuperHeroKecil ku Kifta ...
How awesome is it that
when you know God is with y...
*Musim hujan baju gak apek walaupun gak kering #no...

MORE BEAUTY POSTS

"Kak gimana caranya bikin alis?" "Kak bentuk muka ...
💀 #BULUMATAJUDE EPISODE 33💀
.
.
💀@qlcosmet...
Facial Cleansing Tips : Bioderma Sensibio H2O - Te...
Contour dan highlight palette yang asli bagus bang...
We all have something that we don't like about our...
THE BEST ACNE PATCH EVER 🤩🥳
.
Been so amaze...
3 dari 5 produk favorit gue di penghujung 2019 ini...
INNOLAB Multi-Protection Sun Cream SPF 50+ / PA+++...
Tutorial Makeup Christmas Elf 🎄
Moga kalian suk...
DIY Facial At Home! *clear skin tips* - YouTube

Advertisement