OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Tutoryel makeup yang kemaren udh up nih 💃Bisa dipake ke acara formal atau buat jalan2 juga bisa kalau kalian yang mau menutupi bekas jerawat tapi pengen pake yg ringan dan flawless 🤩 💎 PRODUCT DETAILS :▪@emina sun protection spf 30 PA+++▪@pac studio coverage hydrating primer▪@emina beauty bliss bb cream with vit C & vit E▪@getthelookid Infallible full wear concealer shade amber▪@focallure brow gel cream shade 04 ash brown▪@missha 4D mascara shade black▪ @Makeover Riche Glow face highlighter▪@abstractid lashes N3▪ @marckscosmeticind loose powder shade creme▪ @inez color contour plush eyeshadow 05 venice▪Makeup smith rich eyeshadow 511 orange red▪@mokomoko my precious contour▪@fanbo choco rush lip cream shade 01 It's Amberday #homakeupstory #makeuptutorial #tutorialmakeupnatural #tutorialmakeup #makeupglowing #makeupflawless #makeupchallenge #makeupideas #makeuptime #makeup #lfl #fff #clozetteid
post
Categories : makeup, hijab, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

throwback waktu hamil annasya 4bulan. perutnya blm...
At the end of the day,
I want to be proud of how I...
One of the fun things you could do at home is styl...
Seperti inilah keadaan setelah filming..
🤣 #cloz...
Until tomorrow! Pengennya sih post foto alay zaman...
Yuk, intip tips berikut untuk tampil lebih langsin...
SbcSkin Skin Exfoliant 2% BHA Toner

Beberapa wakt...
drink your coffe and stay inside.
stay happy, heal...
Raiku Lip Oil

Awalnya, aku kira produk ini semaca...
Jujur, awalnya saya bingung begitu sekolahnya Bast...

MORE BEAUTY POSTS

💞💞 SKINCARE ROUTINE 💞💞

🌝Morning...
Sheet mask recommendation for deep nourishing @fru...
Setelah bertahun-tahun memelajari skincare dan ber...
The royals swear by 'soft focus skin' so we asked ...
𝐊𝐚𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐛𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐦...
YOU ARE NOT ALONE
.
Siapa yang udah mulai bosen de...
Hi guys!

One of the thing that we CAN (and i'd sa...
Me time with @ichitanindo .
.
.
#ICHITANGiveAwayDi...
I do try to build and blend that shadow nicely ......
Lanore Mengajak Kamu Untuk Tampil Cantik Awet Muda...

Advertisement