OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Inspired by @makeoverid runway look Opening Show JFW 22 @nato.kv by @loritayoung_mua 🙏🏻😍 #ColorsUncensored at Jakarta Fashion Week 2020 #MakeOverxJFW2020 aku memilih look dengan unsur purple burgundy as always karena in my opinion, look ini on point banget pada area mata sangat unik, berani & detail yg rapi banget pada area mata💐 Lumayan susah buat recreatenya, but i feel love it, when it done 💜Wish me luck & sure win this great competition.. Wish you like it & pls gimme ur like & comment 😊💕Terimakacii info giveawaynya ka @heidianatjahjadi ❤️All make up product use @makeoveridMy fav. is Velvet Mattifying Primer Yuk ikutan @[email protected] #ColorsUncensored #MakeOverxJFW2020 #MakeOverJFWGiveaway #clozetteidpotw #clozetteid #TheShonetInsider
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

Surround yourself
with people who are where you
wa...
Shades of green💚
Wearing cute pants from @pomel...
TikTokers Are Sharing What They'd Wear to Fashion ...
Your body, your art. ♡
Hijrah kapas ✨

Mencoba kebiasaan baru, karena t...
Menatap indahnya senyuman diwajahmu, udah ahh pege...
Ramadan sebentar lagi, identik dengan buka bersama...
Haters : why don't you try acting your age?
Me : *...
Kulit dehidrasi krn pake masker terus, kena polusi...

MORE BEAUTY POSTS

Say bye to greasy hair! Kamu bisa lakukan cara ini...
Akhirnya bisa ngabisin @itsmybase Freshly Dew Tone...
3 masker yang lagi aku stok di rumah. Kalian ada y...
Ada yang sudah perna coba produk produk ini ??
.
....
Look my eyes %%
Eyeshadow by Elizabeth Arden #eliz...
80s makeup is making a welcome return. Here's the ...
"One day i woke up and realised I was not made for...
Meskipun kandungannya cukup beragam, serum Alpha A...
My all time favorite look is natural skin-like mak...
Who can get enough of Denim 💘 I just can’t ...

Advertisement