OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Inspired by @makeoverid runway look Opening Show JFW 22 @nato.kv by @loritayoung_mua 🙏🏻😍 #ColorsUncensored at Jakarta Fashion Week 2020 #MakeOverxJFW2020 aku memilih look dengan unsur purple burgundy as always karena in my opinion, look ini on point banget pada area mata sangat unik, berani & detail yg rapi banget pada area mata💐 Lumayan susah buat recreatenya, but i feel love it, when it done 💜Wish me luck & sure win this great competition.. Wish you like it & pls gimme ur like & comment 😊💕Terimakacii info giveawaynya ka @heidianatjahjadi ❤️All make up product use @makeoveridMy fav. is Velvet Mattifying Primer Yuk ikutan @[email protected] #ColorsUncensored #MakeOverxJFW2020 #MakeOverJFWGiveaway #clozetteidpotw #clozetteid #TheShonetInsider
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

5 Inspirasi Dress Sederhana Untuk Akad Nikah di KU...
6 of Rosie Huntington-Whiteley's most-referenced (...
Pastel-ish Friday with baby blue tops and lilac fu...
3 WAYS TO WEAR FACE MASK !

Sekarang kemana-mana h...
Satu titik
dua koma,
aku udah pake batik
buruan je...
Happy Friday!! Feeling playful in this white jumps...
🌸🌼🌸🌼 Thank You @milkaflorist for brigh...
My little sister wedding
@mall Long time ago before corona 😂
Don’t forget to fall in love with yourself first...

MORE BEAUTY POSTS

We're super amazed by this Van Gogh inspired makeu...
So...I Tried the Soap Brow Trend You Keep Seeing o...
Pakai masker tiap hari selama 7 hari tuh boleh ngg...
🎍 @keepcool_global @keepcool_official Soothe Ba...
Love Beauty And Planet Mengajak Kamu Mencintai Lau...
I just can't wait for Christmas
Di tengah pandemic in...Kath paling takut kalau ke...
How to style your scrunchie in 5 different ways: h...
Selamat malam adik adik.. kakak aya lagi masak kon...
Throwback: si gemush yang setia nemenin mamanya ma...

Advertisement