OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Isn’t it funny how the universe works💁🏻‍♀️ Suka berpikir ngga yang jauh eh jadi deket..yang tadinya deket banget sekarang gone lost ngga tau dimana😊 Some people live in distance but still close tou our heart but some others are gone nowhere 😚 Don’t be confuse this is just how the universe works for us. They’re put the best people and vibes in our life. The rest is up to us..we are the one who decide what to do to handle this LIFE💕 .
.
📸 @eka_vaganza 😘💛
#ceritaperjalananicha #thoughts #clozetteid #positivevibesonly
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE BUDIARTIANNISA POSTS

𝐁𝐞-𝐘𝐎𝐔-𝐓𝐢𝐟𝐮𝐥 as in ...
The real condition after taking too many shoot😘...
Throwback Time ke masa Island Living for the whole...
Some people to much worry and overthinking about t...
Found the Sbux Store matchy matchy with my dress ...
OVERTHINKING Most popular words in 2020✅Bisa dib...
Take your time to recharge and Come Back Stronger...
When your destination is Bed Bath and Food 💛Sta...
Holla Babes udah intip IG Storiesku belum😘😘 ...

MORE FASHION POSTS

Aku punya masker unik dari @maskeraidebeauty lohhh...
Akhirnya ada video baru lagi teman”.......
.
Ini...
Ready for a safari night out with me? 🐅
.
.
-
...
scrolling down old photos just to remind myself ho...
Wuhuuu! Kali ini aku & temen" ku lagi ngadain give...
좋은 하루 되세요
Good morning...
.
Walaupun dirumah aja, ga punya p...
#SpotToVisit
Nira Camper Village Cangkringan @nira...
Wanna save money but still want to look cute? If s...
Simply adjust ur view.. Thats what successful peop...

MORE BEAUTY POSTS

Review Bubble Bubble Pop udah ada di

https://you...
Scarlett Brightly Ever After Serum✨
.
Setelah pe...
Lippies yang bisa dipakai saat kondisi #wajibmaske...
[REVIEW]
-
Pernah denger produk Trilogy Certified ...
Udah pada cobain body care ter-hits di Instagram i...
Sudah mencoba body care dengan aroma yang glamour?...
Produk andalan aku di bulan-bulan covid ini yakni ...
back to dark huir. i hope this decision last longe...
Satu lagi ya❤
.
Siapa yang mau headpiece mirip g...
Cutest Pudding Clay Mask from Indonesian Local Bra...

Advertisement