OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
NIVEA Soft Mix Me is now available! Nivea Soft Mix Me ini unique banget karena bisa di mix and match untuk jadi DIY mask, lip scrub, scrub mask, concealer, highlighter, etc! It comes with 4 variants: Original, Berry Charming 🍒🍓, Happy Exotic 🥥🍍, & Chilled Oasis 🌿🌷All variants has the exact same function, it’s just the fragrance that differentiates them 😉 Grab yours depends on your personality! 🥰 #MixMeTroops #TapTapSwipe #NiveaMixmeXClozetteID #ClozetteID @clozetteid #abnergailorrainecollabs
post
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Love my natural skincare❤️
.
Yup sudah dari aw...
Hello everyone, how's life?
.
After a quiet long...
Best Makeup is Your goodskin! ❤
Semenjak menjalanin #NewNormal akan ada 5 hal yg a...
A gentle reminder, buat klian yang mau beli produk...
Belakangan ini aku dengar anjuran untuk tidak seri...
Quick soothing method ala Clozette Ambassador @wen...
Aku mungkin orang yang jarang banget explore untuk...
Finally, my #julyempties.

In frame:
- @realbarrie...
New blog post!Akhirnya kesampaian juga untuk cobai...

MORE FASHION POSTS

“Everyday is a new opportunity to change your li...
Random post of me 🌸. #clozetteid
Cantik bangettt Iya gasiihhh. Gatau deh berapa har...
Snow White 🍎
Actually this is very long dress, but i did some t...
Drakor style
Mirrors show us what we look like, not who we are ...
Diputer-puter eh kok lucu, yaudah di up. 😃

Hea...
-
Kalo gagal hari ini, coba lagi besok, kalo besok...

MORE BEAUTY POSTS

With Makeup or without makeup ??
Love yourself first so you can love others ❤
Wear less makeup and let skin shine through 💎
#JessMiniReview
Happy banget cobain softlensnya @s...
Don't give up! Keep going! I can do it! You can do...
#JessMiniReview
Happy banget cobain softlensnya @s...
Diriku pengen review produk Moonshot yang sering b...
7 Neon Blushes That Prove the Bright Blush Trend I...
Thank you yg sudah kasih masukan untuk rekomendasi...
Clinelle hot body cream wajib coba bgtbutk nemenin...

Advertisement