OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
VERY LATE POST!
OMG, almost forgot to tell you that I’ve been trying a few products from @extica.id :
- EXTICA Gradiation Bronzer
It blends like butter and the color perfectly match for me!
- EXTICA Waterproof Liquid Eyeliner
- EXTICA CHARM Matte Color Stay Lip Cream

Yang paling ku cinta adalah si Bronzer, pas banget sama warna kulit ku. Sepertinya akan re-purchase!!! OH IYA, Kicas juga suka eyeliner nya. Pas dibersihin gak ada black-stain gengges yang tertinggal gituu.

#ClozetteID #ExticaIndonesia #Extica #BeautyEnthusiast #CosmoBeauteIndonesia #IndonesiaBeautyBlogger #makelovers #makeupartist #makeupblogger #beautylover #beautyblog #mua #indobeautygram #indobeautyblogger #beautybloggerindonesia #beautybloggerindo #inssta_makeup #makeupisart #make4glam #tampilcantik
post
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Find what makes you happy :)
Be brave, gurl!
Be a strong women as you can..
Good Morning and have a nice weekend!!
😊♥️...
INNERTRUE - All Day Happiness + Bright & Glow Skin...
Entah mengapa foto pake hp malah lebih keliatan ma...
Mia Glansie Gold Glow Lifting Serum⁣
@glansiebea...
#CarnellinGA
Paket hadiah 3

Paket Gold

- Elizab...
Menyambut hari kemerdekaan 17 Agustus nanti, @mada...
Ni hao, this photo series makes me feel like yabbe...

MORE FASHION POSTS

It’s Saturday already! Kamu bisa tampil lebih fe...
This is why you need to pay attention to sustainab...
#SpotToVisit
Ol’ Pops Coffee @olpops.coffee, Cin...
Agak ke-skip gpp deh ya yang penting sampe dah tuh...
Coach Luncurkan Koleksi Terbaru Dengan Inspirasi G...
Candid Moment ♥️ 🌇

When you encourage ...
Sometimes,
the best thing you can do is :
not obse...
friday mood alert ——
@callathelabel X @ayladim...
Hayooo yg belom ikutan Giveaway aku, bisa cek deta...

MORE BEAUTY POSTS

Ingin memanjangkan kuku tanpa perlu menunggu lama ...
Say hello to Clozette Ambassador @wennykyuuto's la...
Here's how to recognise your eye shape so you can ...
Sheet mask @omo.id terbuat dari bahan yang nggak b...
𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝚠𝚎𝚎𝚔𝚎𝚗𝚍,...
Akhir-akhir ini kalo kulit lagi kering banget aku ...
💖 GIVEAWAY 💖⁣
Safiranys x ElsheSkin worth ...
Dua produk skincare vegan-friendly yang bisa jadi ...
Selama pandemi, banyak hal baru yang dapat kita la...
#CarnellinGA
Paket hadiah 2

Paket Pink
- Maybena...

Advertisement