OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Happy new year and new decade everyone! ✨
Can’t believe it’s 2020 already. To be honest, I feel like I didn’t achieve anything last year 😂 although if I really think about it, I finished skripsi, graduated, and dive into the business world all in 2019. But I feel like I didn’t do my very best.
.
Tahun ini aku mau lebih menata hidup /asek/ dan lebih bekerja keras lagi, dan pantang menyerah. Aku udah punya journal untuk 2020 nih, untuk kutulisin goal dan resolusiku. Soalnya memang kalau goal itu ditulis, bisa lebih inget dan lebih semangat aja kan mencapainya ☺️
.
Yah, semoga resolusi sejuta umat “ingin lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya” bukan hanya wacana ya 💪🏻
.
📷Photo by @karina_kdm_
.
.
.
.
#jessicaalicias #OOTDJessi #clozetteid #happynewyear2020 #bali
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JESSICAALICIAS POSTS

[SWIPE FOR VIDEO] Ngopi? Yes. Makeup? Yes. Ngopi +...
Lately I’ve been loving this Clean Pink Brush fr...
Here’s a simple Get Ready with Me + vlogging my ...
Merry Christmas!🎄— No more lives torn apart,T...
22.12.2019 — Selamat Hari Ibu, terutama buat mam...
Hai gaes! Udah lama ya aku nggak bikin konten di I...
TGIF! Here’s my go-to face when I don’t want t...
#latepost this October in Korea ✨ — Reality ch...
Hi everyone! I want to tell you about one of my fa...
Happy weekend, selalu bahagia ya 💖
.
As always,...

MORE FASHION POSTS

Siapa di sini yang kalau mau pergi selalu pusing b...
God is looking for people to use, and if you can g...
A little fine day of being a tourist ☀️ #cloze...
Grocery shopping in style 💗 Wearing one of the ...
Edisi sayang ✌🏻
Wearing salah satu koleksi te...
Clozette Ambassador @silviamuryadi wrapped in stat...
One of the cutest MRT station : Red Hill. All of t...
Happy banget minggu lalu dapat tas COACH dari @clo...
Biar hari Senin-nya sejuk..kerasa semilir semilir ...
Kepingin sesekali foto gak pake nyengir atau senyu...

MORE BEAUTY POSTS

The Secret Behind Alicia Keys’s Glowing Complexi...
I miss those tan lines and happy-go-lucky days ☀...
Halloo dosti, kali ini aku mau share mengenai prod...
Musim ujan artinya Wet,Basah,Becek, dan Hujan past...
Satu lagi brand lokal yang mengusung konsep clean ...
Same makeup look as the previous one, but with blu...
𝙎𝙖𝙛𝙞 𝙉𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖𝙡𝙡...
Gaes kalian ada yg punya masalah jerawat dan brunt...
[SKINCARE REVIEW] abis nyobain @lacoco.id Watermel...

Advertisement