OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
My goal in 2020 is to accomplish the goals I set in 2019 which I should have done in 2018 because I made a promise in 2017 which I planned in 2016. 😛😝😜🤪
⠀⠀



.⁣
#justagirl #lookdujour #aboutalook #ykwears #letsbemodest #theeverygirl #petitestyle #clozetteid
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE 2THOUSANDTHINGS POSTS

This #newnormal situation makes me miss my usual #...
[ #quarantinethrowback ] to Ding Dong Disko. What ...
🧖🏻‍♀️ [ #selfcaretuesday] Salah satu e...
💃🏻 Yesterday’s #eidoutfit for #IdulAdha202...
I have combination skin and it is currently a litt...
{Another #quarantinethrowback pic waktu ke Amigos ...
𝙴𝚊𝚝. 𝚂𝚕𝚎𝚎𝚙. 𝚀𝚞𝚊...
Slide 1 or 2 ? 🌤 “Golden hour” really does ...
🌻👸🏻 𝚀𝚞𝚊𝚛𝚊𝚗𝚀𝚞𝚎...
Mending tone yang slide 1 apa slide 2 ? 🤓 ⁣...

MORE FASHION POSTS

Sweater Weather 🤗 my favourite kind of outfit: ...
This look inspired by @rachgoddard ! #hazeegg
Jadi...
Sadar atau enggak, gw tuh jarang banget share sepu...
幸福 —— 因為他給了我百分之百的自...
Ngonten disaat pandemi
.
Pose jadi gak tenang, apa...
Wearing Neon Is Easier Than Ever — Here Are 5 Lo...
Baru sekali coba dan aku udah jatuh cinta sama @ch...
Semenjak pandemi, membuat aku dan Raisha lebih ban...
Such a gloomy day ⛈🌫 but not with my lipstick...

MORE BEAUTY POSTS

Sedang mencari serum untuk mencerahkan? Kamu bisa ...
Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement