OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Traveling Skincare that I promise to share 😊 and also my empties on 2019 • GUERLAIN •
Midnight Secret Late Night Recovery Treatment
And
Radiance In A Flash •
From @guerlain •
I love how travel friendly the packaging are. It’s only 15ml that you could easy carry on everywhere. •
I use the blue 💙 one , midnight recovery to recondition my skin.
As it said “A lightweight liquid nighttime treatment that reduces the appearance of fatigue, puffiness, and smooths away visible signs of tiredness.”
My skin feels soft and supple next morning, how jetlag I am.

The 💛 yellow, radiance in a flash, it says all you need to know what the product does.
Giving healthy skin look immediately. I use this on top of my other skincare before makeup. Glow from within result 😊♥️
_________________________________________

Ini Skincare routine yang saya janjikan untuk di post sebelum perjalanan ke ShangHai 😊 dan produk ini juga termasuk empties di 2019
Dari • GUERLAIN •
Kemasannya yang berbentuk tube 15ml jelas memudahkan buat dibawa ke mana-mana.
Bahkan ketika perjalanan jauh di dalam pesawat sekali pun.
Paling sering dibawa Kalo Hand carry only alias naik budget airline, nggak beli bagasi. •
💙 biru, digunakan untuk merekondisi Kulit pada saat malam hari. Sleep on mask.
Kulit saya terasa lembut dan kenyal keesokan paginya. •
💛 kuning,
Membuat kulit tampak sehat seketika. Biasanya ku gunakan setelah skincare, sebelum makeup.
Kalo lagi malas pakai makeup, hanya menggunakan ini dan SPF 😊♥️



#makeuptalk #skincaretalk #skincare #skincareaddict #skincareroutine #skincarejunkie #beautyblogger #beautytalk #clozette #clozetteid #skincaretips #skincareproducts #skincare #skincarecommunity #skincareblogger #matureskin #skincareobsessed #guerlain #guerlainskincare #sephora #sephoraindonesia
post
7 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Selamat Idul Fitri teman-teman semua 🙏
.
Tahun ...
.
.
Happy idul fitri 1441 H semua ...
Minal aidin ...
Pusing kebanyakan makan opor sama sambel goreng kr...
Selamat siang .. selamat hari senin 😏
.
.
.
.
....
That girl with the big hair. Sebenernya udah gerah...
As the summer come, instead of slowly feeling bett...
I've received this @mamondeindonesia
True Color Li...
DEAR ME BEAUTY⁣

Mungkin kalo dibandingkan yg...
Ramadhan baru saja berlalu , sedih banget rasanya,...

MORE FASHION POSTS

When the sky to beautiful, all filter no need anym...
Centella Asiatica is always be my #holygrail ingre...
I miss seeing people without distance ✨
#throwba...
Idul Fitri hari kedua. Apa kabar THR kita? Sudah h...
happy kid 🥳🥳
dibalik foto ini ada 989 take u...
Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441H. Mohon maaf lah...
BERAT
⠀⠀
Tahun ini sungguh luar biasa. Tahun y...
Yuk, nonton video #PassSariayuChallenge bersama te...
Team Bold with Rafflesia Tunic Redvelvet and Iswar...
Fascy waterfume Hand essence
Disini ada 3 varian:
...

MORE BEAUTY POSTS

How to Dye Your Hair at Home
I got this Nivea Whitening Anti Bakteri, this deod...
Virtual Photoshoot with my self, why not 😜
_
#c...
Hayoo, siapa yang sejak #dirumahaja jadi merasa se...
Beli nya di @tinyme.up .
.
Full review: https://yo...
Definitely me kalau udah jam nyemil!
Timbangan ke ...
Punggung dan wajah jerawatan?

Cobain dech cleanse...
Udah sempet cobain Orgasm EDP dan penasaran sama y...
Lebaran day 2
Gimana udh lebaran online belum sama...
Happy Eid Mubarak 1441H, may peace and joy be your...

Advertisement