OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Chinese New Year is around the corner! Wearing cute red dress from @grace.bigsize This simple yet elegant dress is perfect for you who currently looking for CNY outfit. . @grace.bigsize juga lagi ngadain giveaway loh! Buruan ikutan. Cek di aku IG @grace.bigsize yah 💕 #Clozetteid #clozetteootd #ootdbigsizeindo #fashion #cute #ootdplussize #ootdcurvy #ootdplussizeindo #curvy #clozetteid #fashionaddict #fashionstyle #cny #cny2020 #curvygirl #plussize #endorsementindo #endorsement #bodypositive #celebratemysize #ootdindonesia #ootdindo #curvywomanindo #influencersurabaya #beautyhasnosize #missbbwindonesia #ootdredhacs #redhacsmixnmatch
post
Categories : party
see more from this collectionInstagram

MORE PARTY POSTS

Clozette Ambassador @steviiewong made a statement ...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
In love with this Adriani Dress in Red, it's actua...
Waktu makan adalah waktu favorit aku 👌😂 Kare...
I love to have fun with my outfits and so i love n...
Human beings are so versatile. We find joy and hap...
My dream wedding dress!!100% accurated!!!Big thank...
My little sister wedding
Actually this is very long dress, but i did some t...

MORE FASHION POSTS

幸福 —— 因為他給了我百分之百的自...
Ngonten disaat pandemi
.
Pose jadi gak tenang, apa...
Wearing Neon Is Easier Than Ever — Here Are 5 Lo...
Baru sekali coba dan aku udah jatuh cinta sama @ch...
Semenjak pandemi, membuat aku dan Raisha lebih ban...
Such a gloomy day ⛈🌫 but not with my lipstick...
Aku mau share tempat yg nyaman buat nyari inspiras...
In every step you take, keep your feet firmly on t...
Rapih + tipis banget sih‼️sukaaaa ☺️. Ini ...
Hallo Bebs
Aku mau review produk Diva Beauty Drin...

MORE BEAUTY POSTS

Sedang mencari serum untuk mencerahkan? Kamu bisa ...
Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement