OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Sometimes, I just want to dress up and look at the mirror. But mostly, I dress up for the gram. I want girls being confident with themselves because they see my outfit.
.
“She looks cute with that dress. I want to try that style!”
.
I hope that you feel inspired because of me. Because, size doesn’t matter.
.

#denpar #bali #oneposecafe #cafeindenpasar #cafeinrenon #cafehitsdenpasar #fujieatery #cafehitsbali #cafedidenpasar .
#plussizeootd #plussizestyle #plussizefashion #plussizemodel #plussize #plussizebali #plussizeindonesia #plussizeinpiration #plussizebeauty #bigsizeindo #bigsizebali #bigsizeindonesia #curvywomanindonesia #curvywomanindo #casualstyle #bali #clozetteid #ootdindo #ootdfashion
.
#vinaootd
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VINAESKA POSTS

Senang banget akhirnya Label 8 ada line buat plus ...
Sunset, I miss you. Kamu juga. Tapi aku gatau kamu...
Bermimpilah. Bermimpi akan kemajuanmu. Bermimpi ka...
I miss nature so bad. I need vitamin sea. I need t...
Haii! Sudah tau belom pouch terbaru dan limited ed...
Good morning! Setelah sehari Nyepi tanpa internet,...
Kalian tau gak kalau sinar matahari di siang hari ...
It’s Saturday. Stay at home. Be safe. Clean your...
Day 3 (or 4 for me) #dirumahaja.
.
Really miss tho...
Melihat photo liburan sendiri dengan dengki. Ingin...

MORE FASHION POSTS

Aku belum sempet ngedit video buat di IGnyaa.. hah...
Ke kebon aja Gaya amat yak 🤪 merindu @rumahtenu...
#stayathome

Jangan bosen2 liat aku foto di belaka...
Yey akhirnya gak wacana buat updet blog!!!
.
.
Ini...
Hey girls, ini hasil curly rambut aku pake catokan...
Gengs! Aku mau Sedikit cerita Nih ke kalian, Kalia...
Penting banget tau menjaga kesehatan saluran kemih...
Where’s your next travel destination when this p...
Stay at home and keep your lashes on!
-
Enaknya di...
Finding the island 🌴 vibe in the middle of city...

MORE BEAUTY POSTS

Malammm... Video tutorial make up ini ada di posti...
DAY 6 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hulaa genks! ...
I present to you, my 7th and final look for #Mindy...
@hikka.since2017 Herbarium.
Preserved flowers ins...
#AulRacunDunia alert!!
⠀⠀
@eminacosmetica puny...
Finally, another episode of #KicasXFoundation 🥰...
Jangan di slide nanti sawan!!⁣

🐠🐟🐠...
No matter how much I love being lazy at home, a pa...
Makeup gak pake jempol ternyata susah juga yah, be...
Swipe biar tidak penasaran pakai lipstick apa.
.
....

Advertisement