OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
💧 PIXY WHITE AQUA SERIES 💧.Kalo kalian cari skincare satu paket,rekomen banget pilih @pixycosmetics khususnya yang White Aqua Series ini,suka banget karena sudah satu paket lengkap mulai dari💧 Facewash💧 Essence💧 Serum💧 Day/Night Cream💧 Face MistGak perlu lagi beli terpisah-pisah, apalagi dilengkapi facemist yang bisa kita pake sebagai setting spray makeup,yang unggul banget bisa kunci makeup selama 10 jam padahal terjangkau banget harganya,tapi kualitasnya 👍.Video lengkapnya bisa cek di YT aku Tulip Akasia ⬇️https://youtu.be/pxsbdI-Czxs.Blog aku ⬇️ (link bio)https://strawberrymisire.wordpress.com/2020/02/07/review-pixy-white-aqua-series/. #pixywhiteaquaseries #PixyIndonesia #pixycosmetics #clozetteid #beautiesquad #kbbvfeatured #beautyreviewindonesia #setterspace #beautychannelidtrend #reviewpixy #reviewpixywhiteaquaseries
post
3 likes
Categories : makeup, hijab, skincare
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

Where I am in my life,
I don’t have time to make...
Sesekali #kpopinpublic yang serius didepan @starbu...
Happy International Women's Day 🌸

#internation...
Woman in black 😎
🪴 𝑮𝒍𝒐𝒘𝒍𝒂𝒃𝒔 𝑫𝒖𝒐...
Fav spot kalo lg di Pacific Place😍
Btw biasanya...
6 Fresh Fashion Trends From London Fashion Week to...
Bertepatan dengan international women's day, hari ...
One of my favorite brow combos!
@benefitindonesia ...
Part 2/3 NND x Óngredients [Meet the Products]

D...

MORE BEAUTY POSTS

Delicate as a flower, yet blazing as a fire. Happy...
🪴✨2nd Skin Luminous Skin Cushion - @luxcrime_...
Mau kasih makeup details tapi dah lupa pake apa aj...
If she's a amazing, she won't be easy.
If she's i...
Happy International Women's Day 2021
.
As a woman,...
Calling to all 🇲🇽 food lover. Will definitel...
The new-wave shag is the 'I woke up like this' hai...
Working hard for something we don't care about is ...
Story Review :
Di luar expetasi ketika coba Lip Ti...
Say hello to Lime Cosmetics Cushion and Lip Tint! ...

Advertisement