OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Selamat hari bahagia 😍 everyday is a happy day rightttt?Ada kolaborasi me'ap love love bareng @beautiesquad niyyyy 💕Product used :💕 @eminacosmetics bb cream💕 @purbasarimakeupid powder & lipcream💕 @esqacosmetics blush & eyebrow💕 @mizzucosmetics coffee break lipcreamJadiii 💕 diatas mata gue gambar pake eyeliner terus isi pakai lipcream purbasari yang warna merah, terus timpa pakai glitter shadow dari palet @focallure 💕💕--Ada juga @tiaranab_ yang bikin 💕 makeup super canciksss 💫 go check her out! #Beautiesquad #BSFebCollab #BSCollab #BSValentine #HeartsMakeup #ValentineMakeup #clozetteid #makeuplook
post
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

Last #OOTD before 2023. Ready for the next one? An...
Berfoto di sebuah gallery art di Bali
Paling nyaman pakai blouse satin, looknya terkesan...
Hai! Perkenalkan nama aku Fanny. I loved all about...
the real me ❣🤎
about last night🌃✨

MORE BEAUTY POSTS

Siapa yang setuju kalo momment bareng Mamah tu ber...
This is my self
Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
heyy welocome in my journey
Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...

Advertisement