OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
So happy aku punya personalized Flazz card dari @kartuberi.id ❤ Really love the illustration of myself on the card! Karena aku sering bepergian dari event to event, butuh banget Flazz card / E-money nih tapi mau yg personalized gitu. Trs, pas dateng, kartunya udah dapet plastic card biar ga kotor. Sesuka itu ❤
Bgs bgt buat jadi gift Valentine's day, birthday, graduation, dsb. Bisa custom fotonya mau berapa orang dengan range harga terjangkau! Bisa pilih dari Flazz /E-money /Flazz gen 2 (bisa top up pake NFC di hp Android). Get yours now!
#customflazz #customemoney #customcard #birthdaygift #valentinegift #personalizedgift #graduationgift #flazz #emoney
.
.
.
.
.
.
#sisytravelingdiary #gadingserpong #photooftheday #beautifuldestinations #anysongchallenge #tiktokchallenge # #photoedit #europe #like4like #travelingwomen_ #clozetteid #fblogger #thewanderingtourist #travel
post
1 like
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

and you gonna be happy • turn this all around ...
[ TANPA TAHAN PERUT, NO EDIT APPLIKASI ] .
Jujur j...
Be grateful for every tiny insignificant blessings...
Hari ini ga niat #ootd padahal, karena pikirku ini...
New normal ? senyumin aja... ⁣

Fokus jaga di...
I rarely take a mirror selfie, but this mirror is ...
basic vibes 🌹
Oh being that chill, reading a good book, and hold...
Let's glow up baby! ❤ #luellatutorial .
.
Produc...
June 4, 2020
Ngerasa ga sih cuaca lagi panas belak...

MORE BEAUTY POSTS

#BigLipstickEnergy: Why Right Now Is the Best Time...
I'm a Barbie girl, in a Barbie world... Life in pl...
This ‘Angel’ Will Save Your Skin From Acne!
[SKINCARE UPDATES]
Geser utk liat kondisi bare fa...
» ARIANA GRANDE «
.
Failed attempt makeup look a...
I would usually do a few poses for each snap but u...
Produk rekomendasi Clozette Ambassador @shanty_hua...
Awas pokoknya kalo ada yang nanya lagi aq ngapain ...
Can we all take a moment to appreciate how natural...

Advertisement