OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
It’s Fridayy baby.
Dan emak emak menjerit “noooooo” mending hari biasa dimana anak2 pada sekolah biar bisa napas 😝

Buat kamu semua yang burn out, yang lelah dengan rutinitas, gw cuma bisa bilang, tos, sama donk. Like literally “mentally” exhausted.
Jadi buat kamu semua yang ngurusin orang lain, it took a lot of efforts and details oriented to do that, so appreciate yourself, take care yourself and have a good quality me time before you drain yourself.
#life #iglife #lifestyle #clozetteiD #hello #helloworld #style #carnellinstyle #potd #motd #lotd #ootd #outfitoftheday #letsgo #travel #styleinspo #orchard #singapore #travelwithcarnellin
post
3 likes
Categories : travel, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Hello, weekend! Clozette Ambassador @vicisienna br...
Shiryu, Mewarnai Street Fashion Jepang
Senang sekali,aku jadi salah satu yang beruntung d...
My outfit when travelling to japan in winter ❤...
5 Inspirasi Dress Sederhana Untuk Akad Nikah di KU...
6 of Rosie Huntington-Whiteley's most-referenced (...
Pastel-ish Friday with baby blue tops and lilac fu...
3 WAYS TO WEAR FACE MASK !

Sekarang kemana-mana h...
Satu titik
dua koma,
aku udah pake batik
buruan je...
Happy Friday!! Feeling playful in this white jumps...

MORE BEAUTY POSTS

How to Mix Serum and Foundation for Glowing Skin ...
Sunscreen favorit kalian apa?
Kl aku ttp dari 2 br...
We're super amazed by this Van Gogh inspired makeu...
So...I Tried the Soap Brow Trend You Keep Seeing o...
Pakai masker tiap hari selama 7 hari tuh boleh ngg...
🎍 @keepcool_global @keepcool_official Soothe Ba...
Love Beauty And Planet Mengajak Kamu Mencintai Lau...
🌸🌼🌸🌼 Thank You @milkaflorist for brigh...
I just can't wait for Christmas
Di tengah pandemic in...Kath paling takut kalau ke...

Advertisement