OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
It’s Fridayy baby.
Dan emak emak menjerit “noooooo” mending hari biasa dimana anak2 pada sekolah biar bisa napas 😝

Buat kamu semua yang burn out, yang lelah dengan rutinitas, gw cuma bisa bilang, tos, sama donk. Like literally “mentally” exhausted.
Jadi buat kamu semua yang ngurusin orang lain, it took a lot of efforts and details oriented to do that, so appreciate yourself, take care yourself and have a good quality me time before you drain yourself.
#life #iglife #lifestyle #clozetteiD #hello #helloworld #style #carnellinstyle #potd #motd #lotd #ootd #outfitoftheday #letsgo #travel #styleinspo #orchard #singapore #travelwithcarnellin
post
3 likes
Categories : travel, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

A little #funfact: I usually don’t like greens ...
#SisLembut Challenge Accepted!
Setelah sekian lama...
#ootd #dirumahaja
Saking bosennya pake baju rumah...
All-White Outfits to Inspire the Minimalist In You
Archive • .
.
.
.
.
.
. .
.
.
#photooftheday #oo...
Let me take you to places that I wander to in my m...
#throwbackfriday JUST WANTED TO HAVE RETRO STREET ...
segeralah berakhir corona....
aku rindu semuanya b...
Hello April ❤
Hope all these chaos and diseases ...
Clozette Ambassador @sucifitriaapriani brigtens ou...

MORE BEAUTY POSTS

Foundation yang semingguan ini aku pakai, @jakarta...
#marchempties are about hair and body care 🤭

I...
Hydrogel Sheet Mask 😱😱😱
.
Awalnya kupikir...
Foundation yang semingguan ini aku pakai, @jakarta...
I miss becoming one with mother nature 😢 eventh...
Ini dia sampo ungu dari Tresemme yang lagi happeni...
Siapa bilang selama #SelfQuarantine ngga bisa tamp...
Do you think i found the fountain of youth?
Anywa...
Laneige Water Sleeping Mask
Masker paling sering g...
Siang bebs! Yang #DirumahAja stay healthy stay saf...

Advertisement