OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Beruntung banget ikut Nongkee Super Selebrasi 2-nya Sobat Shopee. Apalagi bisa mencoba sensasi produk yang ringan di wajah tapi hasilnya bagus banget. Seperti yang barusan aku pakai ini yaitu:1. Moko-Moko Precious Contour, dan2. Moko-Moko Lip Cream.Suka banget sama hasilnya, wajah jadi makin cantik. Moko-Moko series kemasannya praktis banget seperti yang aku pegang ini, jadi mudah dibawa kemana-mana, udah gitu hasilnya juga bagus banget. Moko-Moko series membuat aku cantik seketika. Kamu wajib coba juga produk kecantikan dari Moko-Moko ya, biar cantik kayak aku. Bisa dibeli di Shopee ya. Yuk buruan, aku juga mau [email protected] @mokomoko_id #SobatShopee #MokomokoXSobatShopee #MakeYouBerryfull #ClozetteID
post
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

How to style your high waist jeans into a super st...
To work on yourself is the best thing you can do. ...
No more Monday blues when you have the chicest out...
Sunday best in red on red combo, just like Clozett...
Clozette Ambassador @wennykyuuto menambahkan state...
Mixing different colors is my favorite part of st...
Happy Friday, Clozetters! Don’t forget to take a...
Throwback to when @steviiewong and I risked our li...
Good things come in sets. Clozette Ambassador @jan...
𝐓𝐡𝐞 𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 ...

MORE FASHION POSTS

No scrolling through Instagram does not count as a...
𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒄𝒍𝒐𝒖𝒅 𝒉𝒂...
Krna #selfquarantine selama sebulan lebih, knp jd ...
You don’t just grow. You glow.
So beautifully. B...
They said i look good on black. Oh, i know, a blac...
Weekend tapi #dirumahaja, bosen ga si? Aku si diki...
𝑰 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈 𝒐...
Super stoked to have this new notebook from @umaka...
Beautiful handmade soap from @moktika.co . Really ...

MORE BEAUTY POSTS

Don't forget to join my latest giveaway!

#throwba...
My 5-Second Makeup Trick for Looking Immediately B...
Let's talk about #sunscreen! Kali ini aku mau ngeb...
Yang hobinya gangguin mama nya kalo lagi makeup. E...
🌝🌝🌝🌝⁣

Kalau kemarin eyelook nya ...
#DiRumahAja ngapain?⁣
Mengisi kegiatan di sela-s...
𝐏𝐀𝐋𝐄𝐓𝐓𝐄 𝐋𝐎𝐊𝐀𝐋 ...
‼️ GIVEAWAY ALERT! ‼️⁣⁣
⁣⁣
Kali in...
‼️ GIVEAWAY ALERT! ‼️⁣

Kali ini aku ...

Advertisement