OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Fierce always help me when “mati gaya mode on” 🤣Jalan-jalan sore di melawai blok- m pake tunik cantik dari @haideeorlin . Supeeerrrrb luv bahannya super dingin ini adalah definisi tunik cuci kering pake 😂 I lykeee so mucho ❤️❤️❤️_Tap tap buat detailnya ya! Yang suka nanyain pake hijab merk apa sepatunya apa. Di tap bebquh😘......... #lookbookindonesia #ootdindo #shoxsquad #clozetteid #theshonet #theshonetinsiders #hijabootdindo #fashionblogger #fashionbloggerindonesia #fashioninfluencer #jktspot #jktgo #explorejkt
post
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Never thought that white pleated skirt will look t...
How to style your high waist jeans into a super st...
Kangen hunting foto outdoor akutuh😩🥺 Biasany...
To work on yourself is the best thing you can do. ...
Yang suka nungguin Giveaway2 aku, mana suaranya?Ha...
No more Monday blues when you have the chicest out...
Happy Sunday, beautiful people!Daripada stress dan...
Sunday best in red on red combo, just like Clozett...
Clozette Ambassador @wennykyuuto menambahkan state...
Mixing different colors is my favorite part of st...

MORE FASHION POSTS

It will all make sense one day.. So, find a reason...
When dining out was a privilege 🍝🥗🍿🍕...
Good morning.. Lemesin badan dlu tsay 😎 .
.
.

...
I could be every color you like 🌈 #clozetteid
Mari ngemil! Jadi saya tuh lagi seneng banget ngem...
Imagine the days when you get to explore new place...
Selain mencuci tangan, kita juga dianjurkan utk me...
.
Wah, ga terasa udah masuk bulan Juni.
2020 meman...
---------------------
BE GRATEFUL

Kalimat sederha...

MORE BEAUTY POSTS

Lassie Newfangled: [Review] Etude House Hot Style ...
#lipsync KEKE BUKAN BONEKA 🐣
..
Selamat ya @rah...
Seneng banget ketika akhirnya aku nemuin tinted li...
Seneng banget ketika akhirnya aku nemuin tinted li...
-FULL FACE OF SHOPEE MAKEUP : Wearable Edition-

O...
"Jam 11 kita townhall ya!" Oke fayn dandan dulu ya...
PAKAI PRODUK YG EXPIRED, BERBAHAYAKAH?

Kemarin ak...
Ketika ku mulai kangen rambut pendek itu..🥰🥰...
TIKTOK LYPSINC MAKEUP CHALLENGE, ACCEPTED 🎙️ ...
All the inspiration you need to make the most of l...

Advertisement